Stil vestimentar si Imagine personala
 

Care este stilul tau? Daca inca mai incerci sa iti dai seama, inseamna ca ai nevoie de repere. Intr-o lume in care modele sunt efemere iar obiectele vestimentare pe care trebuie sa le ai neaparat astazi devin demodate maine, este bine sa stii ce ti se potriveste si cum sa ajungi sa ai un stil care sa te reprezinte, dincolo de tendinte.

Temele celor trei intilniri sint:

1. Unde gasesti inspiratie: Stilul personal ar trebui sa vorbeasca despre tine, ceea ce iti place, ceea ce te preocupa, despre statutul tau social si despre munca pe care o faci, mai mult decat despre ce se poarta in fiecare sezon. Afla care sunt cele mai celebre si mai eficiente repere de stil folosind inteligent toate sursele de inspiratie pe care le ai la indemana, de la reviste la bloguri, celebritati, Pinterest, muzica, arta, carti samd. Descifreaza tendintele ca sa te aliniezi lor, dar nu le urma indeaproape.

2. Cum sa iti construiesti garderoba: Oricine vrea sa isi gaseasca stilul cu care se simte confortabil trebuie sa porneasca de la ceva, iar propria garderoba este deseori un bun loc de plecare. Examinandu-ti alegerile vestimentare de pana acum vei afla ce te face sa te simti bine, in ce zona stilistica te incadrezi si cum o poti valorifica. Afla care sunt lucrurile cu care iti poti completa garderoba, dar si care sunt felurile noi in care poti mixa piesele pe care le ai deja. Invata cum sa iti stabilesti un buget si nu il depasi.

3. Cum sa experimentezi: Fie ca mergi prin magazine ca sa probezi orice iti place inainte de a decide sa faci o achizitie, fie ca iti faci moodboard-uri, imprumuti haine de la prieteni ca sa vezi ce ti se potriveste, este esential sa te joci si sa experimentezi cu hainele. Tine cont de forma corpului tau, de contextele sociale in care te afli, de ceea ce iti place si invata sa accesorizezi orice tinuta ca sa o scoti din anonimat.

foto – coperta Vogue 1962 – foto preluat de aici: http://weheartit.com/entry/63778393


 


Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!