Atelier online – Stil vestimentar pentru adolescenţi (15–18 ani) (12 şi 13 iulie)
 

De obicei, prima impresie pe care o avem despre o persoană pe care abia am cunoscut-o este vizuală, iar îmbrăcămintea joacă un rol foarte important în formarea ei.

Prin felul în care ne îmbrăcăm, le comunicăm celorlalţi care sunt preocupările noastre, din ce mediu facem partece activităţi desfăşurămce pasiuni, talente sau preocupări avem.

Cunoaşterea codului vestimentar ne ajută să ştim cum să ne îmbrăcăm potrivit diferitelor contexte şi ocazii.

Vom discuta, la cele două întâlniri ale atelierului nostru, despre schimbările care apar în viaţa unui adolescent, nevoia de reinventare a stilului vestimentar, dorinţa de a nu mai fi cosiderat copil, nevoia de exprimare prin vestimentaţie şi accesorizare.

Învăţăm cum să ne alegem hainele în funcţie de conformaţie şi descifrăm împreună diferite coduri vestimentare, cu ajutorul imaginilor.

Aflăm ce trebuie neapărat să avem în garderoba de bază – necesarul minim care să acopere toate situaţiile impuse de codul vestimentar şi cum să ne alegem accesoriile în concordanţă cu hainele.

Analizăm la atelier imagini cu persoane îmbrăcate corect sau incorect, în funcţie de context.

Cu o zi înainte de începerea cursului, toţi cei înscrişi (taxa achitată) vor primi  un link, cu ajutorul căruia să acceseze cursul şi instrucţiunile de conectare la Zoom.

foto: pexels

Cumpără »

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!