Stil şi imagine pentru Adolescente: Machiaj şi vestimentaţie (14-18 ani)
 

Hainele pe care le porţi şi machiajul pe care îl alegi vorbesc despre tine. Ştii ce spun ele despre felul în care gândeşti, simţi şi acţionezi? Sau despre prietenii cu care-ţi petreci timpul liber şi activităţile tale preferate? Valentina Bălaşa Ario te învaţă, la cursul de stil şi imagine, cum să descifrezi şi să foloseşti corect acest limbaj al felului în care te prezinţi.

Afli cum să-ţi pui în evidenţă frumuseţea naturală, ţinând cont de trăsăturile şi conformaţia ta, dar şi de tendinţele momentului. Înveţi cum să te machiezi corect, fără să-ţi încarci tenul în exces. Lectorul lucrează individual cu fiecare cursantă şi îi recomandă un anumit fel de machiaj în funcţie de trăsăturile şi caracteristicile specifice.

1. La prima întâlnire vom vorbi despre stil vestimentar. Înveţi cum să-ţi construieşti o garderobă care să ţi se potrivească şi care să te reprezinte. Împreună cu lectorul vei analiza imagini cu tipuri diferite de conformaţii şi vei descoperi de ce un fel de ţinută avantajează un anumit tip de siluetă, ce fel de colori se potrivesc unui anumit tip de ten.

Codul vestimentar este un alt subiect pe care îl vom aborda la această întâlnire. Ca să eviţi greşelile de stil şi să te simţi bine în pielea ta indiferent de evenimentul la care participi, e bine să cunoşti cele mai importante reguli ale acestui cod.

2. La a doua întâlnire ne ocupăm de machiaj. Vorbim despre îngrijirea tenului, alegerea ustensilelor şi a produselor cosmetice pe care le foloseşti. Studiem proporţiile feţei şi corectarea lor, dacă e cazul, cu ajutorul luminilor şi umbrelor. Baza de machiaj; forma ideală a sprâncenelor – cum armonizezi tendinţele momentului cu fizionomia – machiajul ochilor şi al buzelor sunt doar câteva dintre lucrurile de care ne vom ocupa la curs.

Taxa de participare include o trusă de pensule, set de culori, creion de buze şi creion de ochi.

Poţi aduce la curs şi propriile materiale de machiaj, Valentina te va ajuta să descoperi care sunt, pentru tine, cele mai potrivite combinaţii de culori, în funcţie de specificul tenului, culoarea părului etc.

Fiecare întâlnire durează 3 ore, cu pauză la mijloc.

Lectorul este Valentina Balasa Ario, ex-model, beauty consultant şi designer de ţinute de gală pentru diverşi artişti şi personalităţi care activează în lumea teatrului, show-business, a muzicii clasice şi moderne. Valentina Bălaşa susţine de peste 6 ani, la Fundaţia Calea Victoriei, cursuri de stil vestimentar şi imagine pentru adolescenţi şi adulţi.

Atelierele Valentinei se concentrează asupra evidenţierii frumuseţii naturale, a specificului fiecărei fizionomii şi siluete, evitând exagerările, copierea „vedetelor” şi stridenţele.

Foto preluata de aici:

https://www.pexels.com/search/adolescent/

Inscrie-te la acest atelier »

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!