Sprijină educaţia tinerilor prin redirecţionarea a 2% din impozit către Fundaţia Calea Victoriei!

Dragi cursanţi,

Ca şi în anii trecuţi, există posibilitatea susţinerii proiectelor Fundaţiei Calea Victoriei prin redirecţionarea celor 2% din impozit către fundaţia noastră. Dacă nu aţi redirecţionat deja cei 2%, ne-am bucura să avem parte de sprijinul vostru!

Dacă redirecţionaţi către Fundaţia Calea Victoriei 2% din impozit, veţi susţine accesul gratuit al tinerilor la cursuri umaniste sau de dezvoltare personală. În felul acesta, şi mai mulţi elevi şi studenţi vor avea acces la o formă alternativă de educaţie, care îi va ajuta să se formeze şi să îşi urmeze pasiunile.

Cum puteţi ajuta? E foarte simplu: completaţi şi semnaţi FORMULARUL 230 pe care îl găsiţi atât pe site-ul nostru, cât şi la sediu.

Formularul poate fi depus până la data de 31 Iulie 2019 la Administraţia Financiară sau până la 15 Iulie 2019 la sediul fundaţiei, urmând ca formularul să fie depus de către noi.

Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau o donaţie, iar direcţionarea sa către Fundaţia Calea Victoriei nu costă nimic. În cazul în care nu redirecţionaţi cei 2%, banii ajung la stat.

Găsiţi mai multe detalii AICI.

În cazul în care aveţi întrebări, vă rugăm să ne scrieţi la contact@victoriei.ro

Mulţumim!

foto: Roza Zah