Sprijină educaţia tinerilor prin redirecţionarea a 2% din impozit către Fundaţia Calea Victoriei!

Dragi cursanţi,

Ca şi în anii trecuţi, există posibilitatea susţinerii proiectelor Fundaţiei Calea Victoriei prin redirecţionarea celor 2% din impozit către fundaţia noastră. Dacă nu aţi redirecţionat deja cei 2%, ne-am bucura să avem parte de sprijinul vostru!

Dacă redirecţionaţi către Fundaţia Calea Victoriei 2% din impozit, veţi susţine accesul gratuit al tinerilor la cursuri umaniste sau de dezvoltare personală. În felul acesta, şi mai mulţi elevi şi studenţi vor avea acces la o formă alternativă de educaţie, care îi va ajuta să se formeze şi să îşi urmeze pasiunile.

Cum puteţi ajuta? E foarte simplu: completaţi şi semnaţi Formularul 230 pe care îl găsiţi atât pe site-ul nostru, cât şi la sediu.

Formularul poate fi depus până la data de 15 Martie 2019 la Administraţia Financiară sau până la 5 Martie 2019 la sediul fundaţiei, urmând ca formularul să fie depus de către noi.

Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau o donaţie, iar direcţionarea sa către Fundaţia Calea Victoriei nu costă nimic. În cazul în care nu redirecţionaţi cei 2%, banii ajung la stat.

Găsiţi mai multe detalii AICI.

În cazul în care aveţi întrebări, vă rugăm să ne scrieţi la contact@victoriei.ro

Mulţumim!

foto: Miluţă Flueraş –  Ziua Porţilor Deschise la Fundaţia Calea Victoriei (2018)