Simona Năstase
 

Simona Năstase este trainer şi actriţă cu o experienţă în domeniul comunicării şi al actoriei începând din 2007. A învăţat bazele actoriei în România, cel mai mult de la Amalia Ciolan, actriţă la Teatrul Naţional Bucureşti, în cadrul Facultăţii de Actorie Hyperion. A studiat după tehnica folosită de Ion Cojar, cel mai renumit profesor român în Arta Actorului.

După absolvirea facultăţii, Simona a urmat un Master de Actorie la Londra, în cadrul ALRA (Academy of Live and Recorded Arts). Pentru un an şi jumătate, a lucrat zilnic timp de opt ore tehnică vocală, mişcare scenică şi tehnică de actorie. De atunci, a susţinut astfel de ateliere în România şi în străinătate. A adăugat exerciţii originale, pe care le aplică în funcţie de nevoile participantilor.

Între timp a studiat şi la Los Angeles, unde a urmat un curs intensiv de comedie la Lesly Kahn şi unul de actorie la Margie Haber Studio. A fost surprinsă să afle că Margie Haber, cea care lucrează cu cele mai mari vedete de la Hollywood, foloseşte tehnica Ion Cojar. Cine a ajuns primul/ prima la ea, nu se ştie. Cert este că principiile artei actorului, prin această tehnică, funcţionează.

Pe lângă cursurile de actorie, Simona lucrează ca facilitator şi trainer pe partea de comunicare, voce, public speaking si management în cadrul corporaţiilor, prin Fundatia Calea Victoriei.


Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!