Seri de Meditaţie: relaxare, introspecţie, inspiraţie

Întâlnirile se vor desfăşura săptămânal, în zile de joi.

Vă invităm la mult aşteptatele seri de meditaţie online, prilej de relaxare, explorare spirituală şi introspecţie care aduc cu sine calm, claritate şi inspiraţie. Serile de meditaţie sunt oferite de Andreea Ionescu, coach şi trainer, care a studiat cu înalţi călugări tibetani şi în universităţi de prestigiu din SUA subiectele minţii şi inimii, precum şi cu şamani de pe trei continente.

Andreea Ionescu practică şi predă activ meditaţia şi călătoreşte anual în Jungla Amazoniană, unde desfăşoară programe de reconstrucţie personală. Organizează şi retrageri de meditaţie şi învăţături în mănăstirile budiste din Nepal, locuri care au avut un impact deosebit în evoluţia ei.

Meditaţia s-a dovedit una dintre cele mai eficiente metode de combatere a oboselii şi stresului, de recâştigare a calmului şi clarităţii. Căutată de cei care au probleme de sănătate, dar cu analizele perfecte, de cei ce nu pot dormi şi cei ce nu se pot concentra, meditaţia este practicată din vechi timpuri, a supravieţuit şi redevine un instrument de reconfigurare a omului modern.

Este recunoscută ştiinţific legătura între meditaţie şi neuroplasticitate – capacitatea de reconfigurare cerebrală a traseelor care ne permit diverse procese mintale, învăţarea etc. Marii meditatori ai lumii au demonstrat, sub scanare RMN, că îşi pot ”stinge”, efectiv, aproape toate ariile cerebrale – ceea ce, din punct de vedere medical, părea imposibil.

Dacă sunteţi atraşi de acest antrenament, mai este de spus că el e unul simplu, fără greş, dar necesită stăruinţă. De multe ori, se spune ”nu mi-a reuşit”, ”eu nu pot medita” şi aşa mai departe. Fals. Abia după 2-3 luni de practică încep să se vadă efectele, deci meditaţia mai este şi un bun remediu contra impulsului de a căuta satisfacţie imediată :)

Joia, de la 19.30 la 21.00, sunteţi invitaţi să intraţi în spaţiul calm al acelei ”minţi mai înalte”, despre care au vorbit deopotrivă iniţiaţii, practicanţii şi psihologi ca Jung. Nu luaţi nimic cu voi – nici măcar reziduurile mintale ale zilei curente.

Serile de meditaţie de joi vor continua până la finalul anului 2023, costul acoperă 4 şedinţe, aşadar, dacă nu aţi putut veni de la şedinţa nr 1 puteţi să vă alăturaţi grupului pe parcurs.

Dacă nu aţi putut participa până acum la club, puteţi să vă alăturaţi grupului pe parcurs.

Cu o zi înainte de începerea cursului, toţi cei înscrişi (taxa achitată) vor primi  un link, cu ajutorul căruia să acceseze cursul şi instrucţiunile de conectare la Zoom. Clubul e live, online, interactiv.

Testimoniale:

„Serile de meditaţie de joi seara reprezintă bucuria şi magia căutarii de sine, drum parcurs alături  de  alte suflete minunate aflate pe aceiaşi cărare cu tine. Pacea, liniştea, bucuria şi conştentizarea lucurilor importante pentru tine îţi sunt relevate în cele mai frumoase moduri, ghidate de Andreea Ionescu.” – Marina I.

Am început acest curs cu foarte mult entuziasm şi cu dorinţa de a mă conecta cu mine. Am dat de un grup de oameni frumoşi, cu o răbdare deosebită faţă de cei mai neiniţiaţi (cum eram eu). Am înţeles că răbdarea, blândeţea şi disciplina sunt părţi importante din acest proces. Sunt la început de drum, dar abia aştept întâlnirile de joi care mă aduc mai aproape de mine.” – Alexandra P.

„ Meditaţiile de joi cu Andreea mă ajută la experimentarea şi exersarea atitudinii de intimitate cu mine, gândurile şi dorinţele mele (da, chiar şi cele mai adânci). Păi bine, ziceţi voi, da’ asta pot să fac şi singur/ă. Eh, ce m-a surprins (care gândeam tot precum modelul de mai sus) este cât de mult mi-a ajutat şi ameliorat încrederea în oameni, capacitatea de a mă lăsa văzută, auzită şi acceptată de un grup. Unde se Creează un spaţiu cald, blând şi liniştitor pentru ca eu să FIU.

Totodată, cât de importantă este magia setării unei intenţii şi verbalizarea ei. Cât de frică îmi era de propriile mele dorinţe, nevoi. Cât de frică îmi era să le spun, ca ele să fie auzite, ba chiar ascultate.

Dacă este ceva ce mă face să mă întorc în fiecare joi este siguranţa Bunătătii şi Compasiunii la care tânjesc de atâtea ori, în cadrul social cotidian şi pentru asta sunt profund recunoscătoare (chestiune, de asemenea practicată în Serile de Meditaţie de Joi, online cu Andreea Ionescu).” – Andreea Vrabie

Sursa imagine -https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/iarba-gazon-paji-te-lunca-5416014/

Cumpără »