Scoala de vara de Scriere creativă (22 – 26 august)
 

intalnirile au loc zilnic: luni 22, marti 23, miercuri 24, joi 25, vineri 26 august

Scrierea creativa are definitii din cele mai diverse. De la tehnica si abilitate in sondarea textului, pana la redarea unor subtilitati de stil sau perceptia corecta a metaforizarii.

Acest atelier (interactiv si relaxat) este gandit ca o parte introductiva in procesul scrierii creative, definita pe axa formularii fericite a unor mixaje imaginative.

Suna complicat? De fapt, nu e… Invatam doar sa scriem asa cum vrem sa scriem. Perfectionam o terapeutica a imaginatiei, explorand ceea ce ne contureaza.

Cele cinci intalniri vor fi marcate de exercitii care pun in conjunctie ludicul si coerenta. Vom incerca sa conturam teme precum: fluxul si refluxul imaginatiei creatoare, cautarea si gasirea ”propriei voci”, starile de agregare ale cuvantului, identitatea si alteritatea in persoana autorului, lectura critica si lectura creativa.

Atelierul se bazeaza pe ideea interactivitatii. Departe de a fi un curs academic, obiectivul principal ramane posibilitatea exprimarii libere, in scris, dar si oral, a fluxurilor mentale neexplorate ale subiectului.

Sursa imagine: https://goo.gl/4JdIvO


Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!