Şcoală de vară de actorie pentru adolescenţi (16-19 august)
 

Întâlnirile au loc zilnic: marţi (16), miercuri (17), joi (18) şi vineri (19) august, de la 17:00.

Când vorbim despre cursuri de teatru, oamenii tind să creadă că acestea se adresează exclusiv persoanelor care doresc o carieră în actorie, fără să-și dea seama cât de mult poate să-i dezvolte un astfel de curs.

Socializare, cunoaștere de sine, imaginație, spontaneitate, jovialitate, exprimare – cuvintele care descriu modul în care vom petrece orele de curs. Exercițiile sunt gândite spre a-ți depăși anumite limite, dar într-un mod natural și firesc. Vom interpreta texte, vom face jocuri de improvizație și exerciții care te vor ajuta să-ţi dezvolți diferite skill-uri într-un mod distractiv. Mereu încerc în cursurile mele să fac participanții să se simtă confortabil, creând un safe place. Un mediu creativ în care ideile lor nu vor fi în judecate, ci chiar vor fi încurajate.

Prin intermediul acestui curs doresc să promovez ideea de echipă. Din orice amestec de culori rezultă o altă culoare, aşa doresc să fie şi acest club de actorie, în care îmbinarea mai multor personalităţi să aducă o perspectivă nouă şi să aibă ca rezultat formarea unei echipe complexe şi omogene.

Cursul se adresează tinerilor care vor să iasă din zona de confort, sunt interesați de dezvoltare personală și vor să ajungă la cea mai bună versiune a lor. Celor care vor să învețe cum să devină mai conștienți de persoana lor și de cei din jur. Care vor să-și îmbunătățească dicția și mimica, interacțiunea cu ceilalți și gestionarea emoțiilor. Totodată, oricine se gândește că ar dori să încerce o carieră în actorie, poate lua cursul ca un test, urmând să se convingă, la final, dacă acest drum este cel pe care doreşte să-l urmeze mai departe.

Acest club de actorie este pentru tine dacă:

  • Ai dorinţa de afirmare
  • Frica de a vorbi în public
  • Vrei să faci parte dintr-o comunitate omogenă care te susţine
  • Doreşti să te dezvolţi emoţional
  • Vrei să descoperi dacă poţi avea acest hobby drept carieră
  • Consideri că ai un talent ce trebuie expus şi dezvoltat
  • Eşti o persoană empatică

Imagine sursa – https://www.pexels.com/photo/three-women-having-a-photoshoot-6988653/

Cumpără »

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!