Rolul încercărilor în evoluţia personală
 

Vă invităm la un nou eveniment cu Andreea Manea, psiholog şi medium. De această dată vom vorbi despre puterea de înţelegere a rolului încercărilor pe care le avem în viaţă.

Provocările pe care le întâlnim în decursul vieţii noastre au rolul de a ne face să înţelegem nevoile pe care le avem, lucrurile de rezolvat, lecţiile de învăţat. Precum eroii din basme, noi suntem eroii poveştii noastre personale şi avem de trecut prin mai multe încercări, încă din copilărie, trecând apoi prin adolescenţă şi apoi la maturitate. Întreaga noastră viaţă presupune un “drum” care poate fi iniţiatic, adică definit de încercarea noastră de a înţelege “lecţiile” pe care le avem de învăţat. Înţelegerea lecţiilor precede cunoaşterea de sine şi capacitatea de a comunica armonios şi eficient cu cei din jur.

Există în noi puterea de a ne crea mijloacele şi instrumentele prin care să depăşim obstacolele sau greutăţile. Experienţele noastre apar pentru a fi înţelese, ele fiind strâns legate de însăşi puterea care ne ţine în viaţă şi ne ajută să mergem mai departe.

După înţelegerea propriilor resorturi, după depăşirea propriilor încercări putem să îi ajutăm pe cei din jur prin propria noastră înţelegere şi putem să îi susţinem să depăşească greutăţile prin care trec. Putem să îi sprijinim pe cei dragi prin întărirea încrederii în propriile forţe, prin speranţa şi credinţa că lucrurile pot fi mereu îndreptate, că atenţia trebuie să fie concentrată pe soluţii, nu pe problemă.

Încercările pot apărea în decursul vieţii, însă, cu timpul, prin înţelegere, acestea nu mai au aceeaşi forţă de manifestare. Capacitatea noastră de a le depăşi cu calm şi înţelepciune creşte, pentru a ne putea bucura plenar de fiecare clipă.

Donaţia recomandată pe care o puteţi face la eveniment este de 35 ron.

Banii rezultaţi din aceste evenimente sunt donaţi către copii care provin din familii nevoiaşe.

 


Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!