Raluca Nicolaescu

Numele meu este Raluca Nicolaescu. Drumul meu a început în curtea bunicilor mei, apoi a trecut printr-un liceu de artă, unde am învăţat cât de important este să rămâi fidel fiinţei tale. Apoi printr-un alt liceu de artă, într-o altă ţară, într-o altă limbă, unde am învăţat despre libertate. A urmat o facultate de Istoria Artei, pe parcursul căreia am încercat să înţeleg ce anume a căutat fiinţa umană în artă şi prin artă şi ce înseamnă simţirea.

Acum doi ani, am început formarea în Art Terapie, şi tot acum doi ani mi-am luat atestatul de instructor yoga. Punându-le pe toate în faţă, îmi este clar că numitorul comun este artă şi suflet. Asta sunt şi asta caut prin ceea ce fac, în mine şi în cei cu care am bucuria să lucrez. Iubesc să ofer şi iubesc să-i văd pe oameni în armonie cu fiinţa lor. Cred că a te cunoaşte e cel mai preţios dar pe care ţi-l poţi face ţie şi celor din jurul tău.