Promoţie specială de Paşte: 15% Reducere la Cursuri de Relaxare, Arte şi Dezvoltare personală (3-6 Aprilie)

De Paşte, îţi pregătim o surpriză deosebită la Fundaţia Calea Victoriei! Ne dorim ca această sărbătoare să-ţi aducă mai multă linişte interioară, armonie cu cei din jur şi bucurie. Tocmai de aceea, în apropierea Paştelui, în perioada 3-6 Aprilie, îţi oferim 15% REDUCERE la cursurile unde poţi învăţa cum să dobândeşti echilibrul interior şi cum să te bucuri de fiecare zi!

Oricare dintre cursurile de mai jos poate fi un cadou inedit de Paşte, pentru tine sau pentru cineva drag:

FILOZOFII GRECI: Best of, din 13 Aprilie – Cost: 180 153 lei (5 locuri disponibile în ofertă)

Atelier de PICTURĂ PE PORŢELAN, din 14 Aprilie – Cost: 150 128 lei (2 locuri disponibile în ofertă)

Atelier de MOZAIC, din 14 Aprilie – Cost: 360 306 lei (3 locuri disponibile în ofertă)

Curs practic de MACHIAJ, din 17 Aprilie – Cost: 400 340 lei (2 locuri disponibile în ofertă)

Atelier de COSMETICĂ NATURALĂ, din 21 Aprilie – Cost: 150 128 lei (2 locuri disponibile în ofertă)

Atelier de TEHNICI DE NEGOCIERE, din 24 Aprilie – Cost: 220 187 lei (3 locuri disponibile în ofertă)

Atelier de ACTORIE, din 25 Aprilie – Cost: 300 255 lei (3 locuri disponibile în ofertă)

Eşti ceea ce gândeşti: ÎNŢELEPCIUNEA TAO, din 25 Aprilie – Cost: 300 255 lei (5 locuri disponibile în ofertă)

PARISUL ŞI MITUL SĂU – Avangardă, boemă şi expoziţii universale (1850-1940), din 26 Aprilie – Cost: 240 204 lei (5 locuri disponibile în ofertă)

Locurile se reţin odată cu achitarea taxei de curs, prin transfer bancar (3.04-6.04) sau la sediul fundaţiei (3.04-5.04, de la ora 10.00 la 20.00). Înscrie-te pe contact@victoriei.ro la cursul dorit şi achită taxa de participare până în 6 aprilie!

Cursurile se desfăşoară la noul sediu al Fundaţiei Calea Victoriei: str. C.A. Rosetti 47, et. 1.

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din această listă, achitate în perioada 3  – 6 aprilie. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte promoţii sau beneficii. Locurile sunt limitate. Oferta este valabilă numai pentru persoane fizice.