Presentation Skills in English

DE CE?

Vă sperie vorbitul în public? Vi s-a întâmplat să faceţi o prezentare în limba engleză şi să nu vă găsiţi cuvintele? Aţi fost vreodată în situaţia în care mesajul vostru nu a fost clar sau cei din public nu v-au ascultat până la sfârşit? Vreţi să daţi răspunsuri adecvate chiar şi întrebărilor incomode? Vă preocupă comunicarea non-verbală? Vă doriţi ca slide-urile prezentării să transmită multe informaţii în cuvinte puţine?

Dacă aţi răspuns afirmativ măcar la una dintre întrebările de mai sus şi doriţi ca pe viitor să comunicaţi în engleză fluent, cu acurateţe şi cu impact asupra audienţei, vă aşteptăm la workshopul Presentation Skills in English.

CUI SE ADRESEAZĂ?

Acest workshop vine în întâmpinarea tuturor celor care utilizează frecvent limba engleză în activitatea profesională şi:

• doresc să transmită mesajele structurate în aşa fel încât să obţină efectul dorit;
  • doresc să-şi îmbunătăţească abilităţile de a ţine un discurs în limba engleză;
  • întâmpină dificultăţi în utilizarea structurilor gramaticale şi lexicale necesare unor prezentări din zona corporate;
  • doresc să dea răspunsuri chiar şi celor mai dificile întrebări;
  • doresc să-şi îmbunătăţească tehnicile de transmitere a mesajelor şi a informaţiilor în cadrul unui discurs public.

CE VEŢI AFLA?

• Cum să vă structuraţi o prezentare clară, fluentă şi convingătoare în engleză;
  • Cum să faceţi o prezentare de impact în PowerPoint;
  • Cum să captaţi şi să menţineţi atenţia publicului pe toată durata prezentării;
  • Cum să utilizaţi elemente de limbaj non-verbal pentru o comunicare eficientă;
  • Cum să răspundeţi întrebărilor dificile;
  • Cum să relaţionaţi eficient cu publicul şi să captaţi atenţia personalităţilor mai dificile;
  • Care sunt cele mai potrivite structuri în limba engleză pentru a transmite un mesaj clar, adaptat publicului şi obiectivelor prezentării.

CE MAI TREBUIE SĂ ŞTIŢI?

• Întregul workshop se va desfăşura exclusiv în limba engleză.
  • Pentru atingerea obiectivelor este necesar să aveţi un nivel de competenţă lingvistică de cel puţin B2 (Intermediate).
  • Vor fi atât elemente teoretice, cât şi aplicaţii practice.

Despre ce vom vorbi?

WORKSHOP 1: Organizing discourse: how to deliver the right message

We will talk about the best way to organize your Start, Body or Finish part, and how to enhance your Start and Finish techniques. Also, we will practise different types of presentation structures.

WORKSHOP 2: Visual Aids and the Power of Words: how English language makes a presentation friendly

The second meeting will be dedicated to organizing PowerPoint slides and to the proper use of flipcharts and white boards. We will also focus on those ‘verbal signals’ which will raise the audience attention curve and add clarity to your presentation.

WORKSHOP 3: Numbers, trends, and delivery techniques

Having to describe numbers and trends can be very difficult at times. With the help of this workshop, you will be able to confidently communicate and deal with number-heavy topics in a public presentation. This will also be accompanied by a set of powerful delivery techniques that will improve and elevate your presentation style.

WORKSHOP 4: Too many arms and legs in a huge room

This workshop focuses on the power of non-verbal communication and body language alongside the use of voice (pitch and pace) in delivering an engaging presentation. We will talk about some techniques you can use for taming gestures, mastering nervousness, and for using space properly.

WORKSHOP 5: Audience – friends or foes

This meeting is solely dedicated to handling difficult audience and successfully dealing with questions from the public, both friendly and hostile.

Imagine: fotografie de Sarah Pflug preluată de pe site-ul: Burst

Inscrie-te la acest atelier »