Ovidiu Neacşu
 

Cariera mea în lumea cafelei de specialitate a început în anul 2015, când am descoperit o pasiune pentru cafeaua proaspăt prăjită şi pentru posibilităţile nelimitate pe care le puteai exploata la acea dată.

Am sărit repede de la nivelul de consumator înfocat la home roasting, prăjind cafea verde pentru mine şi cunoscuţii mei.

Experimentele nelimitate, încercările şi acumulările tehnice venite de-a lungul timpului cu ajutorul literaturii de specialitate, al mentorilor şi al multor materiale multimedia traversate, m-au adus în punctul de a deschide o prăjitorie de cafea de specialitate, care să îmi permită  folosirea utilajelor profesionale şi primirea feedbackului direct de la clienţi.

Din 2018 până în prezent, am petrecut mai multe sute de ore în faţa prăjitorului de cafea, prăjind sute de şarje de cafea verde din mai multe ţări de origine de pe glob, am evaluat la masa de cupping mii de ceşti de cafea şi mirajul în faţa acestui univers creşte în mod direct proporţional cu experienţa dobândită de-a lungul timpului.

Dorinţa mea de a bea cafele fantastice a devenit sloganul propriei companii şi rămâne principalul obiectiv de îndeplinit cu fiecare recoltă proaspătă sosită în prăjitorie.


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!