Oana Grosu
 

Interesul faţă de psihologie a apărut încă din liceu, însă iniţial am finalizat cursurile Facultăţii de Economie a Turismului, urmând un Master în Finanţe, deoarece  am simţit că  nu era atunci momentul să aprofundez studiile în  cadrul unei instituţii de învăţământ  superior, în psihologie.

M-am înscris la Facultatea de Psihologie UEB în 2014, şi de aici a început un drum nou şi fascinant pentru mine. Curiozitatea mea faţă de psihologie şi studii aprofundate în domeniu a devenit o prioritate, cât şi o mare încântare.

Înaintând în viaţă, am simţit că scopul meu este să ajut oamenii să îşi atingă potenţialul personal, pornind mai întâi  de la ideea de Coaching (2015) şi lucrând la început în această  abordare pe timpul facultăţii.

Între timp, pe măsură ce am descoperit mai mult din acest domeniu magnific dar şi provocator, am înţeles că vreau  să devin psihoterapeut, urmând cursurile de formare în psihoterapie integrativă în anul 2016, în cadrul ARPI (Asociaţiei Române de Psihoterapie Integrativă).

Din anul 2017 am început să lucrez cu copiii cu nevoi speciale în cadrul  Organizaţiilor precum Help Autism, Clinica Maria pentru copii, Asociaţia Lumea lui Arthur, cât şi cu adulţii tipici, separat.

Pe măsură ce am aflat mai multe despre mine însămi, despre trecutul personal, am vindecat răni vechi şi am început să îi înţeleg mai bine pe cei din jur, aşa am hotărât să studiez Psihotraumatologia.

În prezent deţin un master în Psihotraumatologie şi Asistare psihologică, un atestat în Psihoterapie Integrativă şi un atestat de Psiholog Clinician Autonom.

Din anul 2018 am început să lucrez  în cadrul Cabinetului Individual de Psihologie Oana Grosu, susţinând şedinţe individulale.

Din 2019 am început cursurile de formare în TRE (Trauma&Tension realese exercises). O abordare somatică în lucrul cu traumele.

În anul 2021 am încheiat colaborarea în lucrul cu copiii/adolescenţii cu nevoi speciale, iar acum lucrez în cadrul cabinetului personal, îmbinând  şedinţe de psihoterpie  intergrativa şi teoria traumei, consiliere, cât şi coaching pentru cei ce doresc, aplicând tot ce am învăţat şi testat pe mine mai întâi, mergând pe nevoile personale ale fiecărui om cu care lucrez şi păstrând în prim plan  unicitatea fiecărui  individ.


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!