Maria Murgu
 

Artele vizuale sunt o parte din modul meu de a comunica şi a mă regăsi. Desenez de când mă ştiu şi am observat cum acest proces creativ poate conţine şi dezvolta calităţi ce nu sunt specifice mediului artistic profesional, ce pot să ţină mai degrabă de relaţia noastră cu noi înşine.

Sunt absolventă de pictură în cadrul Universitaţii Naţionale de Arte Bucureşti, am finalizat un doctorat în 2017 în cardul Universităţii Naţionale de Arte Teatrale şi Cinematografice I.L. Caragiale şi sunt asistent de cercetare în cadrul Centrului Internaţional de Cercetare şi Educaţie în Tehnologii Creative – CINETic al UNATC I.L. Caragiale.

M-am format ca art- terapeut în cadrul programului de lungă durată derulat de Asociatia Română de Terapii Expresive (ARTE), în colaborare cu o echipa de formatori pregatiti în cadrul Wiener Schule for Kunsttherapie (WSK), Austria, si coordonati de fondatoarea metodei Phronetik®, Irmgard Maria STARKE.

Alături de practica privată ca art -terapeut, am coordonat ca profesor asociat, atelierul de arte vizuale din cadrul Masterului Art- Terapie prin Teatru şi Artele Spectacolului  găzduit de UNATC I.L. Caragiale din 2017.


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!