Magdalena Roşioară
 

Motto: 

“Plictiseala în designul de interioare

vine mai puţin din monotonie coloristică,

cât mai ales din predictibilitate.”

Cu o diplomă din partea Institutului de Design Interior din Londra şi două premii la activ (Trofeul Casa Lux pentru cel mai frumos apartament al anului, primit în 2009, şi Premiul II pentru o cameră de adolescentă la secţiunea Casa clasică a Concursului Insign Awards by Galeriile Noblesse, primit în 2012), Magdalena Roşioară este un altfel de designer, după cum ea însăşi declară. A intrat la maturitate pe o poartă laterală în acest domeniu, după ani mulţi petrecuţi în lumea “corporatistă” în calitate de consultant financiar şi de afaceri, însă nu consideră acest lucru ca un dezavantaj, fiind convinsă că pregătirea tehnică şi baza economică sunt de mare utilitate în abordarea pragmatică a amenajărilor.

Nu îşi propune un stil propriu de design care să o identifice faţă de alţi designeri, dimpotrivă, îşi doreşte ca decorurile create să reflecte natura personală absolut unică a fiecăruia dintre clienţii săi – de aici denumirea studioului “YOU Space – Spaţiul TU”.

Magdalena consideră că a înţelege un spaţiu înseamnă să înţeleagă stilul de viaţă care curge prin acel spaţiu. Motivaţia ultimă a unui designer trebuie să fie aceea de a îmbunătăţi “scena”, decorul în care se petrece viaţa, atât dintr-un punct de vedere practic, cât şi unul emoţional.

www.youspace.ro


Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!