Machiaj si Moda in interbelic

In cadrul Lunii Bucurestilor, va invitam simbata 21 mai, de la 11:00, in cadrul expozitiei de costume interbelice din colectia doamnei Adina Nanu, la o demonstratie de machiaj in stilul anilor ’20-’30, facuta de Silvia Timofte.

Invitata noastra va completa povestea cu detalii despre elementele specifice ale Modei si Stilului din perioada anilor 1920/1930, prezente in tinuta domnisoarelor si doamnelor in interbelic la noi in tara, devenite emblematice datorita marilor vedetele de cinema de la Hollywood, din acea vreme: Marlene Dietrich, Clara Bow, Louise Brooks, Pola Negri, Jean Harlow, Bette Davis, Gloria Swanson, etc.

Smokey eyes, buze puternic marcate si coafuri deseori scurte, atent studiate, care sa sublinieze dramatic trasaturile fetei si emanciparea femeii din acele vremuri.

Intrarea se face pe baza de inscriere la [email protected], in limita locurile disponibile.
Participantii vor beneficia in 26 mai de bilet cu reducere la Balul Bucurestiului Interbelic.