Lorelei Nassar

Dr. Lorelei Nassar, medic chirurg stomatolog şi psiholog transpersonal, practicant al hipnozei medicale şi lector internaţional, a debutat în mindfulness cu ani în urmă prin practica personală a diverselor tipuri de meditaţii, continuând în a împărţi ceea ce ştie în cursuri către publicul larg şi companii – vezi site-ul: Mindfulness Activism – By Dr. Lorelei Nassar

Lorelei are o cercetare în curs de desfăşurare în cadrul lucrării de doctorat ce reuneşte psihologia cu medicina dentară.

A publicat prima carte ce s-a bucurat de o primire foarte bună, fiind premiată ca best-seller pe Amazon de către Fox News. “Be THAT Person by Getting Transpersonal” apărută şi în România sub egida editurii Medicinas, cu o prefaţă de Constantin Dulcan. Cartea se află pe rafturile librăriilor Cărtureşti şi on-line.

A scris numeroase articole apărute în presa română scrisă şi on-line, pe teme legate de hipnoză medicală, frica de dentist şi tratamentul ei , comunicare non-verbală, şi a participat la numeroase emisiuni TV şi radio în ultimii ani, fiind realizator al emisiunii Sănătatea ta, responsabilitatea ta – difuzată bisăptămânal la Naşul TV.