Loredana Larionescu
 

Loredana Larionescu, psihoterapeut înregistrat la Colegiul Psihologilor din România, în supervizare la centrul Heart of Movement (Londra), este animată de un puternic angajament de a contribui, prin aportul unei bune relaţii minte-corp, precum şi al inspiraţiei creative, la atingerea unui mai bun echilibru în vieţile persoanelor.

A obţinut licenţa în psihologie la Universitatea Paris 8, Masteratul în Psihoterapie Experienţială Unificatoare la Universitatea Bucureşti şi este membru profesional al  Asociaţiei Română de Psihoterapie prin Dans şi Mişcare. Are propriul său Cabinet de Psihologie, colaborează cu diverse platforme de promovare a sănătăţii mintale, precum Webadviser, Ifeel şi 4Mind şi este unul din fondatorii Asociaţiei Entuziart.

A trecut de-a lungul timpului prin practici corporale diverse, de la Aikido şi Tai Chi până la dansuri tradiţionale (flamenco, tango şi irlandez – în care a activat ca dansator şi manager de turneu într-o trupă profesionistă). Din zona dansului contemporan, studiază şi practică Gaga, Feldenkrais şi Contact Improvization, simţind pe propria piele cât de utile îi sunt pentru a-şi exersa conştiinţa corporală şi empatia kinestezică.

Participă la proiecte cultural-terpeutice diverse, în colaborari interdisciplinare cu artişti locali si internationali, dintre care: Emoţii prin Culoare (art- şi dans-terapie pentru elevii unei şcoli speciale, alături de Asociaţia Entuziart şi TMoves),  Movemental (alături de Indie Box şi Profeti Art), [m]others (alături de Valentina de Piante, Alexandra Balasoiu, Diana Spiridon, Silvia Niculae, Oana Baluta, Teodora Morosanu), Danstopic (alături de Indie Box şi Simona Dabija), Căluşul – de la ritual la terapie (alături de Asociatia Folclorica Valea Prahovei şi Indie Box).

 

 

Cumpără »

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!