Karina (Nagy) Nicolescu
 

Sunt Karina Nagy un om pasionat de frumuseţea interioară a semenilor mei. După cum atestă şi cele două formări de bază, teatrul şi psihologia merg mână în mână în desfăşurarea programelor pe care le creez pentru publicul larg. Obiectivele workshopurilor mele sunt încă din 2006 creşterea performanţei individuale şi de grup pe probleme de conduită şi comunicare. Anul 2005 marca licenţierea mea în arta actorului prin proiectul „Bădăranii”, de Carlo Goldoni, regia Adrian Pintea, susţinut ulterior la Teatrul Nottara din Bucureşti. În acelaşi an se încheiau 5 ani de colaborare cu lanţul de farmacii Help Net în segmentul campanii farma` şi pregătirea strategică a personalului. Un nou capitol se deschidea în viaţa mea profesională şi deveneam om de radio şi televiziune. În acest segment am dezvoltat programe de divertisment, informative, pe probleme medicale şi sociale.

Din 2009 am început să creez programe de dezvoltare personală sub umbrela Fundaţiei Calea Victoriei: cursuri despre branding şi rebranding, public speaking, body language, cuplu şi feminitate, protocol şi etichetă în mediul de business. Anul 2011 este anul mentoratului pe care l-am oferit clienţilor mei din perspectiva de lector, corporaţii ca Romstal, Chiesi, Intel, Orange, Kaufland, Neoclinique, Microsoft, BRD au beneficiat de cursurile create de mine în functie de nevoile şi solicitările lor. În 2012 experienţa mea a fost completată de certificatul de NLP Practitioner SNLP-SUA, IANLP Elvetia & IN Germania, obţinut prin Competent Consulting, pentru titulaturile de Associated Coach NLP şi Master Practitioner NLP.

Tot ce ştiam la acel moment avea să-mi dea curaj să îndrăznesc să aflu mai mult şi să privesc mai atent sufletul omului. Din 2015 pasiunea mea pentru psihicul uman a fost completată de formarea în psihologie şi psihoterapie analitică.

De atunci până azi complexitatea universului în care trăim devine din ce în ce mai explicită şi mai fascinantă. Viaţa mea a capătat sens unind toate tendinţele unitare pe care le simţeam în interiorul meu şi care uneori nu-mi dadeau pace.

Acum, la cursurile pe care le susţin la fundaţie, îţi propun să dezbatem împreună faţetele personalităţilor umane şi modul în care este cel mai eficient să comunicăm cu persoanele cu care de multe ori credem că nu ne putem înţelege.


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!