Interviu cu Homaira Sarwari – participantă la Şcoala de Vară de Fotografie

Interviu realizat în cadrul proiectului Laboratorul Schimbării

Liliana Preda: Ce ai învăţat la acest curs?

Homaira Sarwari: Lectorul ne-a propus să jucăm o scenetă. Cu ocazia asta am învăţat că pentru a interpreta un rol trebuie să uităm cine suntem şi să intrăm în pielea personajului. Am învăţat cum să interpretez un personaj care are o personalitate diferită faţă de a mea.

Liliana Preda: Cum ţi s-a părut atmosfera la curs?

Homaira Sarwari: Mi-a plăcut foarte mult. Mi-au plăcut jocurile propuse care ne-au provocat creativitatea şi imaginaţia.

Liliana Preda: Cum o să te ajute în viitor acest curs?

Homaira Sarwari: Mi-a plăcut cursul, am învăţat lucruri noi. Jocul de rol m-a ajutat să înţeleg cum să reacţionez în diverse situaţii.

Proiectul Laboratorul schimbării este un proiect cultural co-finanţat de  Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.