Interviu cu Elina Esfahani – participantă la Şcoala de vară de Pictură şi creativitate

Interviu realizat în cadrul proiectului Laboratorul Schimbării

Liliana Preda: Ce ai învăţat la acest curs?

Elina Esfahani: Am învăţat cum să amestecăm culorile şi cum să facem umbre cu ajutorul culorilor mai închise.

Liliana Preda: Cum ţi s-a părut atmosfera la curs?

Elina Esfahani: A fost o atmosferă specială. Domnul profesor a fost foarte prietenos, ne ajuta de fiecare dată când aveam nevoie şi ne încuraja să pictăm folosind toate tehnicile învăţate.

Liliana Preda: Cum o să te ajute in viitor acest curs?

Elina Esfahani: Mă va ajuta la şcoală la cursul de pictură când doamna profesoară ne va ruga să facem lucrări pentru expoziţii şi în cazul în care voi mai participa la alte activităţi similar voi avea experienţa şi cunoştinţele dobândite la curs.

Proiectul Laboratorul schimbării este un proiect cultural co-finanţat de  Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.