Interviu realizat în cadrul proiectului Laboratorul Schimbării

Liliana Preda: Ce ai învăţat la acest curs?

Elina Esfahani: Am învăţat tehnici de fotografie şi cum să combinăm culorile într-o ţinută vestimentară atunci când facem poze.

Liliana Preda: Cum ţi s-a părut atmosfera la curs?

Elina Esfahani: Atmosfera a fost interactivă şi interesantă pentru că fiecare poză despre care am discutat este diferită – unele sunt amuzante, altele sunt tradiţionale, unele au diagonale, altele au forme geometrice.

Liliana Preda: Cum o să te ajute in viitor acest curs?

Elina Esfahani: În cazul în care trebuie să faci fotografii în aer liber sau la o expoziţie sau eveniment, trebuie să potriveşti culorile, umbra şi lumina. Trebuie să ai grijă cum fotografiezi, cum încadrezi imaginea ca să prinzi cel mai bun unghi.

Proiectul Laboratorul schimbării este un proiect cultural co-finanţat de  Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.