Liliana Preda: Ce ai învăţat la acest curs?

Elina Esfahani: A fost un curs util. Am învăţat că uneori respiraţia noastră nu este la fel de accelrată ca atunci când facem mişcare. Atunci când stăm la birou respirăm normal, într-un ritm liniştit. Am învăţat că respiraţia trebuie făcută în anumiţi timpi. Am învăţat cum să pronunţăm vocalele şi consoanele în mod corect. Să le pronunţăm apăsat sau dacă suntem rârâiţi, cum să facem să avem o propunţie mai clară.

Liliana Preda: Cum ţi s-a părut atmosfera la curs?

Elina Esfahani: Ne-am simţit bine, a fost foarte amuzant când am improvizat unele scenarii. A trebuit să ne conformăm scenariului dat şi să răspundem doar cu câteva afirmaţii prestabilile. Uneori trebuie să cooperezi cu interlocutorul şi când scenariul este negativ.

Liliana Preda: Cum o să te ajute în viitor acest curs?

Elina Esfahani: Cu siguranţă o să mă ajute. Eu îmi doresc să fiu actriţă, iar cursul m-a ajutat să înţeleg cum să interpretez un rol, cum să mă identific cu personajul. Acesta a fost primul curs de actorie la care am participat şi mi-a plăcut foarte mult.

Proiectul Laboratorul schimbării este un proiect cultural co-finanţat de  Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.