Va puteti inscrie la cursuri folosind formularul de mai jos sau prin email la contact@victoriei.ro.

Pentru informatii suplimentare sunati la 0735 863 8460735 863 845 sau 021-321.30.22

Se acorda certificate de participare la cursuri, pentru cei interesati.


Formular inscriere:

  • Dacă aveţi adresă de yahoo vă rugăm să căutaţi mesajele noastre şi în folderul spam. În măsura în care aveţi o altă adresă de mail decât cea de yahoo, vă rugăm să o folosiţi pe aceea.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.


INFORMATII despre ateliere si modalitate de plata: Majoritatea atelierelor dureaza doua ore, cu o pauza intre prima si a doua parte.

Pentru inceperea fiecarui atelier este necesar sa existe un numar minim de 10 participanti inscrisi. Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta la sediul fundatiei la adresa: Str. C. A. Rosetti 47, et. 1 (harta) sau in contul fundatiei, mentionand numele atelierului ales: RO02BRDE445SV93905814450 deschis la banca BRD, Agentia Bucurestii Noi, Fundatia Calea Victoriei 2007, CIF 22498403

Rezervarea locului se realizeaza in momentul achitarii taxei de curs.

In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, returnarea sau redirectionarea taxei de curs se poate face daca retragerea este anuntata cel tarziu cu 3 zile inainte de inceperea cursului.

Suma nu poate fi returnata dupa inceperea cursului, avand in vedere ca atelierele sunt incepute in functie de numarul de persoane inscrise, iar locurile pentru fiecare atelier sunt limitate.

Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite doar pentru comunicarea in ceea ce priveste cursul sau evenimentul la care v-ati inscris (anuntare incepere, anuntare aminare – in cazul in care lectorul se imbolnaveste sau trimitere suport de curs, daca este cazul).

Adresa de mail poate fi utilizata si pentru anuntarea prin newsletter a unui nou curs sau eveniment in domeniul/domeniile care va intereseaza, precum si la trimiterea newsletterului lunar cu programa fundatiei pentru noua luna.

In cazul in care nu doriti sa primiti newsletter-ul lunar sau anuntul unui nou curs sau eveniment, va rugam sa scrieti la Detalii, in formularul de inscriere.