Vă puteţi înscrie la cursuri folosind formularul de mai jos sau prin email la contact@victoriei.ro.

Pentru informaţii suplimentare, sunaţi la 0735 863 845 sau 021-321.30.22

Se acordă certificate de participare la cursuri, pentru cei interesaţi.


Formular înscriere:

  • Dacă aveți adresă de yahoo vă rugăm să căutați mesajele noastre și în folderul spam. În măsura în care aveți o altă adresă de mail decât cea de yahoo, vă rugăm să o folosiți pe aceea.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.


INFORMAŢII despre ateliere şi modalitate de plată: Majoritatea atelierelor durează două ore, cu o pauză între prima şi a doua parte.

Pentru începerea fiecărui atelier este necesar să existe un număr minim de 10 participanţi înscrişi. Plata cursurilor se face în avans, la sediul fundaţiei: Str. C. A. Rosetti 47, et. 1 (harta) sau prin transfer bancar, în contul fundaţiei, menţionând numele atelierului ales: RO02BRDE445SV93905814450 deschis la banca BRD, Agenţia Bucureştii Noi, Fundaţia Calea Victoriei 2007, CIF 22498403

Rezervarea locului se realizează în momentul achitării taxei de curs.

În cazul în care nu mai puteţi participa la cursul la care v-aţi înscris, returnarea sau redirecţionarea taxei de curs se poate face dacă retragerea este anunţată cel târziu cu 3 zile lucrătoare înainte de începerea cursului.

Suma nu poate fi returnată după începerea cursului, având în vedere că atelierele sunt începute în funcţie de numărul de persoane înscrise, iar locurile pentru fiecare atelier sunt limitate.

Datele personale (e-mail şi telefon) sunt folosite doar pentru comunicarea în ceea ce priveşte cursul sau evenimentul la care v-aţi înscris (anunţare începere, anunţare amânare – în cazul în care lectorul se îmbolnăveşte sau trimitere suport de curs, dacă este cazul).

Adresa de mail poate fi folosită şi pentru anunţarea prin newsletter a unui nou curs sau eveniment în domeniul/ domeniile care vă interesează, precum şi la trimiterea newsletterului lunar cu programa fundaţiei pentru noua lună.

În cazul în care nu doriţi să primiţi newsletter-ul lunar sau anunţul unui nou curs sau eveniment, vă rugăm să scrieţi la Detalii, în formularul de înscriere.