Hai să ne-ntâlnim seara, la un curs! 1+1 Gratis la cursuri de actorie, scenaristică, diplomaţie şi design
 

Chiar dacă stai în casă, continuă să acumulezi experienţe şi amintiri frumoase cu cei dragi. Din 1 aprilie, dă-ţi întâlnire la cursurile Fundaţiei Calea Victoriei cu un prieten sau altă persoană dragă, care se află acum departe de tine.

Poate fi din Bucureşti, alt oraş din România sau Europa. Dacă vă leagă pasiunea pentru un subiect: design, istorie, spiritualitate, fotografie, istoria artei, folclor, stil vestimentar, diplomaţie sau dezvoltare personală, fă-i o bucurie şi împarte cu el un curs live, interactiv, care te ajută să:

  • Socializezi şi să cunoşti oameni noi
  • Te bucuri şi relaxezi, împreună cu cei dragi
  • Intri în dialog cu lectori experimentaţi şi charismatici
  • Îţi păstrezi mintea în formă

Tot cu ajutorul cursurilor online, fie că eşti din Cluj, Timişoara, Iaşi, Braşov etc., îţi formezi skilluri esenţiale, ca să-ţi duci cariera mai departe şi să te adaptezi mai uşor schimbărilor.

Uite cum faci. Te înscrii la cursul care-ţi place din programul lunii aprilie. Plăteşti integral taxa de participare, trimiţi pe contact@victoriei.ro confirmarea plăţii şi spui că vrei să participi la curs împreună cu un prieten.

Amândoi veţi primi pe mail acces la curs şi vă veţi bucura împreună de această experienţă. Practic, plăteşti un loc, dar ai acces la două. Promoţia e valabilă în perioada 1-7 aprilie.

Programul cursurilor online: 

Photo by Daria Shevtsova from Pexels


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!