Georgeta Cardoş

Georgeta Cardoş se descrie ca un explorator neobosit al universului interior, al psihicului uman, simţind mereu nevoia de dezvoltare personală şi de a fi de ajutor celorlalţi. Nu s-a oprit din căutările sale, ajungând azi la înţelegerea profundă a faptului că nicio cunoaştere nu are sens dacă nu e dată mai departe şi dacă nu este de folos.

În 1999 a absolvit Facultatea de Psihologie la Universitatea din Bucureşti şi a parcurs apoi diverse programe educaţionale în domenii precum Psihologie Organizaţională, Psihanaliză şi Terapie Psihodinamică, Terapie Centrată pe Soluţii, tehnici de terapia psihologiei trans şi a obţinut certificări în PI, Human Synergistics şi este acum ambasador exclusiv 5 Chairs, 5 Choices în România.

„Sunt o persoană pragmatică şi caut experienţe autentice, capabile să producă schimbări în timp scurt. De aceea mi-a plăcut enorm conceptul şi programul 5 Chairs din primul moment. Autoarea programului, Louise Evans, este unul dintre cei mai pozitivi şi generoşi oameni pe care i-am întâlnit şi mergem împreună în această superbă aventură de a dărui mai multă libertate interioară românilor mei dragi de toate vârstele. Totul se întâmplă într-o manieră prietenoasă, nesofisticată, dar de impact. Alăturaţi-vă şi sunt sigură că veţi găsi cel puţin un răspuns la întrebările sau dilemele voastre personale actuale”.