George Petre

George Petre este Co-Fondator şi Director de Programe la Asociaţia Alethea/ Centrul Anahata, Meditaţie şi Yoga Clasică:

Practică Yoga Clasică (Samkhya Yoga), în tradiţia lui Patanjali, şi Meditaţie (în tradiţia Theravada) de mai mult de douăzeci de ani. Deţine un Bachelors of Science (Electrical Engineering), Cornell University şi un MBA de la Kellogg Graduate School of Management la Northwestern University. Născut în România, a locuit până în 1995 în Statele Unite.

A efectuat  nenumărate seminarii şi retrageri de practică de durată scurtă şi lungă (peste trei luni) în India, Thailanda, Sri Lanka, Birmania, America de Nord şi Europa. Printre profesorii lui se numără B.N.S. Iyengar, Arnaud Desjardins, A.G.Mohan, Eric Baret, Francis Lucille, Charles Genoud, Godfrey Devereux, Richard Freeman, Ajahn Sucitto.