English conversation workshop

Practice makes perfect!

Dacă…

• aveţi nevoie de limba engleză, dar nu aveţi unde să o exersaţi în conversaţie,
  • vă doriţi să vorbiţi mai mult în engleză pentru că simţiţi că pierdeţi cunoştinţele acumulate până acum,
  • vă e simplu să utilizaţi vocabularul profesiei dumneavoastră, dar evitaţi orice context informal de conversaţie,
  • vă doriţi să puteţi conversa în limba engleză cu mai multă fluenţă şi acurateţe,

atunci vă aşteptăm la English Conversation Workshop!

Acest atelier interactiv şi relaxat este contextul perfect pentru:

• exersarea şi îmbunătăţirea cunoştinţelor de limbă engleză,
  • utilizarea structurilor lingvistice într-o conversaţie ghidată,
  • îmbunătăţirea fluenţei în exprimare,
  • exersarea şi îmbunătăţirea abilităţilor conversaţionale pe teme variate,
  • utilizarea limbii engleze în afara zonei de confort a vocabularului şi a temelor cu care sunteţi obişnuiţi zilnic.

Iată despre ce vom vorbi în cele 4 întâlniri:

1. Politeness in English. Prima întâlnire este dedicată structurilor de politeţe specifice limbii engleze şi tehnicilor pe care le puteţi utiliza pentru a răspunde cu diplomaţie. Urmând cele 6 principii ale exprimării politicoase, veţi fi mult mai aproape de a obţine un răspuns afirmativ la o cerere sau soluţionarea unei nemulţumiri.

2. Job interviews in English. Un interviu de angajare pe care urmează să-l susţineţi în engleză vă poate pune în încurcătură. De aceea, vă propunem ca cea de-a doua întâlnire să o dedicăm secretelor unui interviu relaxat şi cu mari şanse de reuşită. Prin role play vom afla ce informaţii sunt utile pentru recrutori şi cum să abordăm o întrebare dificilă.

3. Travelling around the world. Vacanţele sau călătoriile de afaceri înseamnă, de cele mai multe ori, utilizarea aproape exclusivă a limbii engleze. În cea de-a treia întâlnire vom aborda vocabularul utilizat în situaţii diverse, de la transport, până la cazare şi bucătărie exotică. Vom afla ce înseamnă experiential holidays  sau staycations, vom descoperi destinaţii atipice, dar posibile, pentru vacanţe neobişnuite.

4. Small talk in English. Dedicăm ultima întâlnire temelor pe care le putem aborda atunci când ieşim la masă sau în pauza de cafea cu un coleg sau cu un partener de afaceri, cu care nu avem altă limbă comună decât engleza. Pentru ca o întâlnire informală să nu devină o situaţie neplăcută sau tensionată, vom exersa abordarea sau evitarea anumitor subiecte, precum şi cele mai utile structuri lingvistice conversaţionale.

Vă aşteptăm la un workshop relaxat în care să exersăm limba engleză, să povestim şi să ne împrietenim.

PRACTICE MAKES PERFECT!

If…

• You want to express yourself better in complex and varied situations (both social and professional),
  • You have to speak English as part of your everyday job, but you have nowhere else to practice it,
  • You would like to speak English more often because your knowledge is fading away,
  • You can easily talk business, but find social conversations challenging,
  • You need to become more fluent and more accurate in English,

Then, the English Conversation Workshop is the solution for you.

Our interactive and relaxed meetings offer the perfect opportunity to:

• Practice and improve your language knowledge,
  • Use the English structures in guided conversations,
  • Become more fluent and grammatically accurate,
  • Practice and improve your both formal and informal communication skills,
  • Use conversation strategies outside your comfort zone.

Here are the topics of our four meetings:

1. Politeness in English: Our first workshop focuses on polite structures and answering techniques. The 6 politeness principles will help you obtain a positive answer to your requests and will definitely contribute to achieving long-term goals.

2. Job interviews in English: Almost everybody considers a job interview stressful. It is even more nerve-wracking when the job interview is in English. This is why our second meeting is dedicated to handling possible (difficult) questions. We will role-play interviews in order to improve your responses and to understand the importance of body language.

3. Travelling around the world: Everybody loves travelling! Going on business trips or on holidays often means using English language almost all the time. Therefore, our third meeting is about travelling vocabulary and dialogues, from unusual places to cuisine and accommodation, from experiential holidays to staycations.

4. Small talk in English: You can handle a business meeting quite well, but you do not feel comfortable when it comes to small talk and socializing in English? The fourth workshop will help you improve your conversational skills in informal situations, offering you the opportunity to tackle various topics and to practice conversational structures.

Let’s meet, speak and have fun!

Inscrie-te la acest atelier »