English conversation workshop (1-4 iulie)

Întâlnirile au loc zilnic: luni 1, marţi 2, miercuri 3, joi 4 iulie, de la 19.00-21.00.

Practice makes perfect!

Dacă…

• aveţi nevoie de limba engleză, dar nu aveţi unde să o exersaţi în conversaţie,
  • vă doriţi să vorbiţi mai mult în engleză pentru că simţiţi că pierdeţi cunoştinţele acumulate până acum,
  • vă e simplu să utilizaţi vocabularul profesiei dumneavoastră, dar evitaţi orice context informal de conversaţie,
  • vă doriţi să puteţi conversa în limba engleză cu mai multă fluenţă şi acurateţe,

atunci vă aşteptăm la English Conversation Workshop!

Acest atelier interactiv şi relaxat este contextul perfect pentru:

• exersarea şi îmbunătăţirea cunoştinţelor de limbă engleză,
  • utilizarea structurilor lingvistice într-o conversaţie ghidată,
  • îmbunătăţirea fluenţei în exprimare,
  • exersarea şi îmbunătăţirea abilităţilor conversaţionale pe teme variate,
  • utilizarea limbii engleze în afara zonei de confort a vocabularului şi a temelor cu care sunteţi obişnuiţi zilnic.

Iată despre ce vom vorbi în cele 4 întâlniri:

1. Business English 101. Primul workshop este dedicat celor mai utilizate structuri şi expresii de Business English, pe care le veţi exersa în jocuri de rol (role plays) inspirate din situaţii reale din zona corporate. Această primă întâlnire vă oferă contexte de conversaţie variate, de la structura unei companii, până la analiza unei strategii de business, prin raportare la realitatea unui segment de piaţă.

2. Work-life balance. Se vorbeşte foarte des despre nevoia unui echilibru între viaţa personală şi cea profesională (work-life balance). De aceea, vă propun un atelier de conversaţie în care fiecare îşi va analiza raportul muncă – relaxare (work-life balance pie chart), vom discuta despre timpul dedicat profesiei (job description, time management, etc.) şi despre activităţile desfăşurate în afara orelor de lucru (hobbies, family time, health, etc.).

3. Education. Vă aştept la cea de-a treia întâlnire să descoperim ce înseamnă educaţia pentru fiecare dintre noi. Vom vorbi despre sisteme de învăţământ, despre educaţia permanentă şi despre educaţia non-formală.

4. Exploring cities. Ultimul workshop este dedicat structurilor lingvistice necesare descrierii unor localităţi din zone diferite ale lumii şi discutării diferenţelor culturale. Conversaţia se va baza pe experienţele personale ale participanţilor, dar va folosi şi scurte filme ce vor fi vizionate în timpul întâlnirii.

Let’s speak English and have fun!

PRACTICE MAKES PERFECT!

Classes will take place daily: Monday 1st, Tuesday 2nd, Wednesday 3rd and Thursday 4th of July, from 19.00 to 21.00.

If…

You want to express yourself better in complex and varied situations (both social and professional),

• You have to speak English as part of your everyday job, but you have nowhere else to practice it,
  • You would like to speak English more often because your knowledge is fading away,
  • You can easily talk business, but find social conversations challenging,
  • You need to become more fluent and more accurate in English,

Then, the English Conversation Workshop is the solution for you.

Our interactive and relaxed meetings offer the perfect opportunity to:

• Practice and improve your language knowledge,
  • Use the English structures in guided conversations,
  • Become more fluent and grammatically accurate,
  • Practice and improve your both formal and informal communication skills,
  • Use conversation strategies outside your comfort zone.

Here are the topics of our meetings:

1. Business English 101. Our first meeting is dedicated to those structures and expressions in English that could help you in various business-related situations, from talking about the structure of your company to analysing business strategies in relation to the requirements and needs of the market. You will practice business talk in role plays inspired by real corporate situations.

2. Work-life balance. Our second workshop focuses on work-life balance, a burning topic nowadays. You will draw your work-life balance pie chart and we will talk about time management, hobbies, health, family and friends.

3. Education. What does education mean to you? What is permanent education? Do we ever stop learning? These are some of the questions you will answer in our third meeting, thus expressing yourselves and debating opinions and ideas.

4. Exploring cities. Our last workshop explores conversation structures dedicated to describing cities in different areas of the world. We will focus on cultural differences and on our own perception of culturally different places, starting from our own experiences and from some short videos we will watch during this workshop.

Let’s speak English and have fun!

foto: pexels.com

Inscrie-te la acest atelier »