Effective communication in Public Speaking (12-15 iunie)

ai 15% REDUCERE până pe 23 mai

întâlnirile au loc zilnic: marţi 12, miercuri 13, joi 14, vineri 15 iunie, de la 19.00-21.00

Vă sperie vorbitul în public? Vreţi să daţi răspunsuri adecvate chiar şi întrebărilor incomode? Vă preocupă comunicarea non-verbală? Doriţi să utilizaţi cele mai eficiente structuri gramaticale pentru transmiterea unui mesaj clar? Dacă aţi răspuns afirmativ la întrebările noastre, vă aşteptăm la workshopul Effective Communication in Public Speaking.

CUI SE ADRESEAZĂ?

Acest workshop vine în întâmpinarea tuturor celor care comunică frecvent în public în limba engleză şi:

• doresc să dea răspunsuri chiar şi celor mai dificile întrebări;
  • doresc să-şi îmbunătăţească tehnicile de transmitere a mesajelor şi a informaţiilor în cadrul unui discurs public;
  • întâmpină dificultăţi în utilizarea structurilor gramaticale şi lexicale necesare unei prezentării care implică cifre şi trenduri de business;

CE VEŢI AFLA?

• Cum să utilizaţi elemente de limbaj non-verbal pentru o comunicare eficientă;
  • Cum să răspundeţi întrebărilor dificile;
  • Cum să relaţionaţi eficient cu publicul şi să captaţi atenţia personalităţilor mai dificile din audienţă;
  • Care sunt cele mai potrivite structuri lingvistice în limba engleză pentru a transmite un mesaj clar, adaptat publicului şi obiectivelor prezentării.

CE MAI TREBUIE SĂ ŞTIŢI?

• Întregul workshop se va desfăşura exclusiv în limba engleză.
  • Pentru atingerea obiectivelor este necesar să aveţi un nivel de competenţă lingvistică de cel puţin B2 (Intermediate).
  • Vor fi atât elemente teoretice, cât şi aplicaţii practice.

WORKSHOP 1: Too many arms and legs in a huge room

This workshop focuses on the power of non-verbal communication and body language alongside the use of voice (pitch and pace) in delivering an engaging presentation. We will talk about some techniques you can use for taming gestures, mastering nervousness, and for using space properly.

WORKSHOP 2: Audience – friends or foes

This meeting is solely dedicated to handling difficult audience and successfully dealing with questions from the public, both friendly and hostile.

WORKSHOP 3: A Presenter’s Grammar Kit

We will work together to find grammar structures which best serve your message. We will also practice the right choice of tense, conditional sentences, adjectives and adverbs, etc. for an impactful presentation.

WORKSHOP 4: Numbers, trends, and delivery techniques

Having to describe numbers and trends can be very difficult at times. With the help of this workshop, you will be able to confidently communicate and deal with number-heavy topics in a public presentation. This will also be accompanied by a set of powerful delivery techniques that will improve and elevate your presentation style.

Inscrie-te la acest atelier »