Early Bird de iulie: 15% REDUCERE la şcoli de vară de dicţie, actorie, pictură, fotografie şi dezvoltare personală
 

Vara asta ia-ţi vacanţă în fiecare săptămână! Ai şcoli de vară şi ateliere culturale pe alese la Fundaţia Calea Victoriei: scriere creativă, pictură pe sticlă, istoria religiilor, fotografie, astronomie, jurnalism, dezvoltare personală şi multe altele!

Bucură-te de oricare dintre ele ca de o vacanţă suplimentară, cu prieteni noi, discuţii haioase şi schimbări de perspectivă chiar la tine în oraş. Întâlnirile au loc în fiecare seară, de la 19.00, într-o casă răcoroasă din centrul Bucureştiului, aproape de Universitate şi Romană.

Şi-acum vine vestea cea mai bună: ai 15% REDUCERE la orice curs din luna iulie dacă faci plata în perioada 19-26 iunie.

Citeşte programul, decide când şi unde vrei să evadezi şi… trimite un e-mail pe contact@victoriei.ro ca să faci înscrierea:

Săptămâna 1 – 7 iulie:

Săptămâna 8 – 14 iulie:

Săptămâna 15 – 21 iulie:

Săptămâna 22 – 28 iulie:

Săptămâna 29 iulie – 4 august:

Toate cursurile au loc la sediul fundaţiei: str. C. A. Rosetti 47, et. 1, aproape de Romană şi Universitate. Te poţi înscrie pe contact@victoriei.ro.

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din această listă, achitate în perioada 19 – 26 iunie. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte promoţii sau beneficii. Locurile sunt limitate. Oferta este valabilă numai pentru persoane fizice.

foto: pexels.com


Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!