Early Bird – 25% la cursuri despre Antropologie, Bijuterii, Astronomie, Caligrafie şi Psihologie

Tu eşti arhitectul momentelor frumoase din viaţa ta! Pregăteşte-ţi mici momente de răsfăţ pentru luna martie. Pune-ţi în agendă seri cu discuţii inteligente şi surprinzătoare, care te energizează, îţi aduc inspiraţie şi prieteni noi.

Ieşi din cotidian şi înviorează-ţi mintea şi sufletul cu un curs de magie şi alchimie în perioada Renaşterii, cultură japoneză, istoria frumuseţii, caligrafie, networking online, istoria gustului sau scriere creativă.

Bonus: dacă plăteşti în perioada 15-22 februarie cursul pe care-l vrei din programul lunii martie, ai 25% REDUCERE. Te lăsăm pe tine să descoperi cursurile minunate pe care ţi le-am pregătit şi care, sigur, se pot transforma în cadoul perfect de Mărţişor. J Scrie-ne cu încredere pe [email protected], dacă vrei să ne sfătuim.

Femeile celebre ale României, din 1 martie, cost întreg: 150 de lei; cost redus: 112,5 lei

Miturile Creaţiei – descoperire şi devenire de Sine, din 1 martie, cost întreg: 300 de lei; cost redus: 225 de lei

Arta Renaşterii italiene: Botticelli, Leonardo da Vinci, Michelangelo, din 2 martie, cost întreg: 240 de lei; cost redus: 180 de lei

Copilul interior: depăşirea traumelor, vulnerabilităţilor şi a tiparelor relaţionale, din 3 martie, cost întreg: 240 de lei; cost redus: 180 de lei

Atelier online de scriere creativă, din 4 martie, cost întreg: 375 de lei; cost redus: 281,25 de lei

Cum îmi găsesc jumătatea? Atelier online de dating, din 4 martie, cost întreg: 300 de lei; cost redus: 225 de lei

Curs online – Istoria bijuteriilor regale, din 5 martie, cost întreg: 150 de lei; cost redus: 112,5 lei

Filozofia Renaşterii: magicieni şi alchimişti – Curs online, din 9 martie, cost întreg: 240 de lei; cost redus: 180 de lei

Istoria secretă a Frumuseţii, din 9 martie, cost întreg: 240 de lei; cost redus: 180 de lei

Introducere în Cultura japoneză, din 10 martie, cost întreg: 240 de lei; cost redus: 180 de lei

Introducere în caligrafie – Curs online, din 11 martie, cost întreg: 375 de lei; cost redus: 281,25 de lei

Atelier online de Stil vestimentar feminin, din 12 martie, cost întreg: 300 de lei; cost redus: 225 de lei

Conace şi case boiereşti din România, din 15 martie, cost întreg: 150 de lei; cost redus: 112,5 lei

Curs de Negociere: Tehnici din diplomaţie şi domeniul comercial, din 15 martie, cost întreg: 440 de lei; cost redus: 330 de lei

Cum scrii un love story? Personaje, dialog, intrigă, din 16 martie, cost întreg: 240 de lei; cost redus: 180 de lei

Cum fac Networking în mediul online – Atelier în 3 paşi, din 18 martie, cost întreg: 240 de lei; cost redus: 180 de lei

Istoria Europei: de la Voltaire la Războiul Rece, din 19 martie, cost întreg: 375 de lei; cost redus: 281,25 de lei

Atelier online de Leadership, din 22 martie, cost întreg: 200 de lei; cost redus: 150 de lei

Atelier online de Astronomie – Constelaţii, nebuloase, galaxii, din 23 martie, cost întreg: 375 de lei; cost redus: 281,25 de lei

Baroc şi Clasic în arhitectură: Italia şi Franţa secolului al XVII-lea, din 23 martie, cost întreg: 150 de lei; cost redus: 112,5 lei

Organizarea eficientă a locuinţei – Simplificare şi confort pentru casa ta, din 24 martie, cost întreg: 240 de lei; cost redus: 180 de lei

Arhitectura cerurilor: o introducere în spaţii sacre şi arhitectură religioasă, din 25 martie, cost întreg: 240 de lei; cost redus: 180 de lei

Introducere în istoria psihologiei, din 26 martie, cost întreg: 375 de lei; cost redus: 281,25 de lei

Evoluţia, psihologia şi cultura relaţiilor dintre sexe, din 29 martie, cost întreg: 250 de lei; cost redus: 187,5 lei

Atelier online de terapie prin artă, din 30 martie, cost întreg: 375 de lei; cost redus: 281,25 de lei

Introducere în istoria gustului, din 31 martie, cost întreg: 300 de lei; cost redus: 225 de lei

Poveştile Trupului – explorări psihosomatice, din 31 martie, cost întreg: 375 de lei; cost redus: 281,25 de lei

Oferta este valabilă doar pentru evenimentele din listă, achitate în perioada 15-22 februarie. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte oferte sau reduceri.

Cu o zi înainte de data începerii, primeşti pe adresa de mail lăsată linkul unde vei putea urmări cursul. Te rugăm, verifică în Spam sau Promoţii primirea mesajului.

ilustraţie de József Vass