Early Bird: 15% REDUCERE la cursuri de storytelling, desen, astronomie, mindfulness şi istoria artei

Avem veşti bune! Ţi-am găsit un cadou de Paşte perfect! Răsfaţă-i pe cei dragi cu daruri inspirate, dar nu uita nici de micile tale plăceri.

În perioada 15-22 aprilie, Fundaţia Calea Victoriei îţi oferă 15% REDUCERE la cursuri despre subiecte care să te bucure şi să te inspire: comunicare, istoria artei, astronomie, psihologie, fotografie, desen sau istoria religiilor. Ce i-ar plăcea prietenei / prietenului tău să-i aducă Iepuraşul? Şi celor din familia ta? Dar ţie, ce subiecte îţi plac? Pentru ce fel pasiune ţi-ai face timp, primăvara aceasta?

Cercetează lista cu propuneri şi scrie-ne pe contact@victoriei.ro sau înscrie-te de pe pagina cursului ales, cu menţiunea că vrei să beneficiezi de Early Bird.

Ca să ai 15% reducere la cursurile lunii mai, e important să faci plata până pe 22 aprilie.

CONACE ŞI CASE BOIEREŞTI din România, din 6 Mai, cu Anita Sterea cost întreg: 120 de lei, Early Bird: 102 lei

Atelier de ARANJAMENTE FLORALE, în 7 Mai, cu Cristina Borş cost întreg: 300 de lei, Early Bird: 255 de lei

Descoperă CIVILIZAŢIA FRANCEZĂ: istorie, artă, modă, din 7 Mai, cu Monica Neaţu cost întreg: 240 de lei, Early Bird: 204 lei

VREAU SĂ MĂ PRICEP LA ARTĂ, din 7 Mai, cu Arina Gheorghiţă cost întreg: 500 de lei, Early Bird: 425 de lei

Introducere în ISTORIA RELIGIILOR, din 8 Mai, cu Cristian Vechiu cost întreg: 360 de lei, Early Bird: 306 lei

Atelier de STORYTELLING: Dă voce povestitorului din tine!, din 8 Mai, cu Iulia Ivanov cost întreg: 240 de lei, Early Bird: 204 lei

Parabolele lui Iisus – POVEŞTILE ÎNŢELEPCIUNII, din 8 Mai, cu Victor-Lucian Georgescu cost întreg: 300 de lei, Early Bird: 255 de lei

Arta Renaşterii italiene: BOTTICELLI, LEONARDO DA VINCI, MICHELANGELO, din 9 Mai, cu Cosmin Ungureanu  cost întreg: 220 de lei, Early Bird: 187 de lei

Atelier de NETWORKING: Cum stabilim relaţii sănătoase şi durabile, din 9 Mai, cu Alice Cornea cost întreg: 350 de lei, Early Bird: 297 de lei

CURS DE DESEN: creion, cărbune, pastel, din 9 Mai, cu Teo Vărzaru cost întreg: 400 de lei, Early Bird: 340 de lei

FOTOGRAFIA DE PORTRET: Curs în 5 întâlniri, din 9 Mai, cu Mirela Bichigeanu cost întreg: 350 de lei, Early Bird: 297 de lei

Atelier de INTELIGENŢĂ EMOŢIONALĂ, din 10 Mai, cu Roxana Nourescu cost întreg: 350 de lei, Early Bird: 297 de lei

Atelier de ASTRONOMIE: constelaţii, nebuloase, galaxii, din 10 Mai, cu Adrian Şonka cost întreg: 300 de lei, Early Bird: 255 de lei

Curs de ILUSTRAŢIE FLORALĂ şi DECORATIVĂ, din 10 Mai, cu Liliana Arnaut cost întreg: 400 de lei, Early Bird: 340 de lei

HOW TO BE A LADY: Exerciţii de feminitate, din 10 Mai, cu Valentina Bălaşa Ario  cost întreg: 200 de lei, Early Bird: 170 de lei

O introducere în DIALOGURILE LUI PLATON, din 10 Mai, cu Mario Barangea  cost întreg: 300 de lei, Early Bird: 255 de lei

ATELIER DE NUTRIŢIE: Cum ne hrănim sănătos?, din 14 Mai, cu Elena Tănase  cost întreg: 350 de lei, Early Bird: 297 de lei

DESPRE SUBLIM ÎN FILOZOFIE: Platon, Longinus, Nietzsche, din 16 Mai, cu Ştefan Vianu  cost întreg: 200 de lei, Early Bird: 170 de lei

Curs practic de MACHIAJ, din 18 Mai, cu Valentina Bălaşa Ario  cost întreg: 440 de lei, Early Bird: 374 de lei

Atelier de MINDFULNESS şi Meditaţie, din 20 Mai, cu George Petre  cost întreg: 300 de lei, Early Bird: 255 de lei

FEMEILE CELEBRE ALE ROMÂNIEI, din 20 Mai, cu Anita Sterea  cost întreg: 120 de lei, Early Bird: 102 lei

SPAŢII FERICITE – Design pentru o stare de bine, din 21 Mai, cu Ana Stear  cost întreg: 150 de lei, Early Bird: 127 de lei

Cum îmi păstrez ECHILIBRUL INTERIOR? Mecanismele defensive ale psihicului, din 22 Mai, cu Lidia Calciu  cost întreg: 280 de lei, Early Bird: 238 de lei

CUM SĂ-ŢI GĂSEŞTI VOCAŢIA – Atelier pentru adulţi, din 22 Mai, cu Alice Cornea  cost întreg: 280 de lei, Early Bird: 238 de lei

Atelier de TIME MANAGEMENT: Cum îmi stabilesc obiectivele?, din 30 mai, cu Alin Comşa cost întreg: 220 de lei, Early Bird: 187 de lei

Atelier de JURNAL ILUSTRAT – Storytelling prin imagini, din 31 mai, cu Andreea Mironiuc cost întreg: 270 de lei, Early Bird: 230 de lei

Toate cursurile au loc la sediul fundaţiei: str. C. A. Rosetti 47, et. 1, aproape de Romană şi Universitate.

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din această listă, achitate în perioada 15 – 22 aprilie. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte promoţii sau beneficii. Locurile sunt limitate. Oferta este valabilă numai pentru persoane fizice.

ilustraţie de Jozsef Vass