Dragos Nicolaescu
 

Copil fiind mi-am dorit să devin, pe rând, erou mitic, scriitor, medic, jucător de go, filosof, psiholog, profesor, actor, călugăr, impresar artistic, sculptor.

Am ajuns în cele din urmă să lucrez, timp de 15 ani, ca om de afaceri în IT&C, parcurgând toate nivelele disponibile: vânzător în magazin, account manager, e-Business sales specialist, business development manager, sales manager, country manager. Am condus firme cu peste 100 de angajaţi, am dezvoltat proiecte unice pe piaţa locală, am crescut o reprezentanţă de multinatională aproape de la zero, am înfiinţat, în diferite parteneriate, 8 firme, primele 4 fiind nişte excelente eşecuri din care am învăţat o mulţime de lucruri pe care să le faci ca antreprenor.

La 40 de ani, în momentul în care am ajuns să îmi împlinesc visul recunoaşterii sociale (putere de decizie, recunoaştere în piaţă, salariu impresionant, maşină cool pe firmă etc.), mi-am dat seama că am sacrificat pe drum o mulţime de nevoi foarte importante pentru mine.

Aşa că am pornit pe drumul regăsirii de sine, pentru a mă bucura din nou de acele lucruri cu adevărat importante pentru mine. În acelaşi timp, am decis să valorific toată această experienţă de viaţă, punând-o la dispoziţia tuturor celor care au aceleaşi căutări în viaţă ca mine. În momentul de faţă ofer coaching şi consultanţă de business pentru startup-urile vocaţionale, iar, în restul timpului, mă bucur de viaţă şi de pasiunile pe care, acum, am timp să le savurez.


Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!