Diana Flutur
 

Diana Flutur aduce pasiune si profesionalism in comunicare, avand dorinta de a impartasi celor din jurul ei din expertiza si experienta ei.

Cu o experienta de peste 23 de ani in comunicare, publicitate si martketing, in Romania, Rusia si Germania, in roluri internationale, globale si nationale, are abilitati deosebite de leadership, management si motivationale, combinate cu creativitate si intelegere de business.

Diana a lucrat de-a lungul timpului cu entuziasm pentru companii multinationale de top, dezvoltandu-si expertiza internationala si abilitati de management, in functii diverse si culturi pline de provocari. A lucrat in medii si echipe multidisciplinare si multiculturale, pe care le-a si condus.

A lucrat si condus organizatii de 100 de oameni, in D’Arcy Romania, a lucrat ca antreprenor in Romania, dar si in companii multinationale, in pozitii de managment. A lucrat in echipe de 20 pana la 100 de oameni.

Zonele de expertiza sunt:

  • gandire strategica si planificare, construind modele de business sustenabile in diverse sectoare (bunuri de larg consum, petrol si gaze, servicii financiar bancare)
  • Marketing si publicitate
  • Construirea si comunicarea brandurilor, atat de produs, servicii cat si personale
  • Inovatie si dezvoltare de buisness
  • Management de proiect

De-a lungul anilor, a lucrat pentru companii si branduri cum ar fi Procter&Gamble, Coca-Cola, Pepsi, Lay’s, Danone, Boehringer Ingelheim, Amigo Coffee, Connex, Fundatia Vodafone, UPC, ABN Amro, RBS, Rompetrol, Heineken, Delaco, etc.

 


Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!