Despre Iubire – Eveniment practic de reactivare a iubirii
 

Fiecare dintre noi este in cautari, unele simple, altele tulburatoare, unele aducatoare de claritate, altele aducatoare de mister, unele coplesitoare, altele eliberatoare.

Dupa 8 ani de mers pe Calea Iubirii, dupa ce am trait, simtit si vazut transformarile, am simtit sa daruiesc din Cunoasterea dobandita prin reactivarea Iubirii. Asa s-a nascut acest eveniment la care va invit sa facem impreuna o incursiune in noi insine, dar si in reflexia noastra din exterior pentru a reusi sa intelegem ce reprezinta „ oglindirea ” la nivel energetic si real in viata fiecaruia dintre noi.

Este un eveniment practic de Reactivare a Iubirii, motorul suprem al evolutiei individuale si planetare. Pe parcursul celor doua ore de traire in prezent vom redefini, pas cu pas, baza a ceea ce suntem fiecare dintre noi: esente divine.

Daca am uitat ce reprezinta energia Iubirii, ne vom aduce aminte impreuna, daca nu stim ce e Iubirea, caci am fost lipsiti de esenta ei datorita unor contexte de viata aparte, o vom primi din plin cu totii in dar, prin exercitiile abordate. Daca ne e pur si simplu dor sa plecam cu bateriile incarcate de energie, va fi locul si momentul potrivit sa o facem!

Va invit cu toata deschiderea sa abordam impreuna pe parcursul intalnirii:

  • Iubirea de Sine
  • Iubirea ca actiune
  • Iubirea ca traire
  • Iubirea ca legatura
  • Iubirea ca eliberare
  • Iubirea ca „ A fi Iubire in fiecare moment”!

Va fi un atelier al ineditului, profunzimii interiore si al prieteniei prin energia Iubirii, o experienta unica ce va invita sa veniti deschisi pentru a trai puterea Prezentului.

Cu drag, zambet si iubire,

Geo

foto: pexels.ro


Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!