Delia Panait
 

Delia Panait este o polimată modernă şi, în funcţie de context şi circumstanţe, este introdusă ca fiind artistă, gânditoare  şi/sau inovatoare.

Cu o extinsă experienţă de comunicare în toate formatele posibile – scris, audio, video, virtual, cu studii în domenii precum dreptul, ştiinţe politice şi umaniste, jurnalism creativ sau new media & tech, cu publicaţii literare de proză scurtă şi poezie sau academice pe teme privind drepturile omului, cu producţii artistice muzicale lansate la nivel naţional şi internaţional, Delia studiază, trăieşte, experimentează şi intersectează într-o manieră unică o multitudine de interese şi subiecte.

În prezent este antreprenoare, fascinată  şi captivată de domenii precum neuro-ştiinţe, futurologie, eso-ştiinţe şi intersecţionalitatea vieţii umane cu tehnologia. De aici – curiozitatea şi cunoştinţele legate de coabitarea oamenilor cu noile tehnologii în general şi cu roboţii, în special – astfel,  iată. “Humans Meet Robots” – crearea şi împărtăşirea acestui atelier interactiv împreună cu robotul NAO (naoinromania.ro).


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!