Aranjament festiv pentru masa de Crăciun

„Voi onora Crăciunul în inima mea şi voi încerca să îl ţin acolo tot anul”.

Charles Dickens

Ştim că sărbătorile înseamnă în primul rând timp petrecut împreună cu familia, prietenii şi toţi cei dragi: o masă petrecută cu voioşie, urmată de o lectură sau o conversaţie plăcută, la lumina bradului de Crăciun.

Ce ai spune dacă ai intra ceva mai devreme în atmosfera aceasta magică? Vino pe 19 decembrie, la atelierul Aranjament festiv pentru masa de Crăciun. Cristina Borş, florist, te aşteaptă cu scorţişoară, anason, conuri, crengi de brad şi alte elemente surpriză, ca să meşteriţi împreună o decoraţiune spectaculoasă.

Vei învăţa care sunt instrumentele necesare pentru a realiza un aranjament floral sau din alte elemente vegetale, cum poţi folosi uneltele de florist astfel încât să creezi accesorii unice din materialele pe care natura le oferă. Descoperi principiile elementare ale design-ului floral şi cum te poţi folosi de ele, astfel încât aranjamentul tău să fie construit în mod armonios şi echilibrat, iar rezultatul să fie un succes.

La finalul atelierului, vei pleca acasă cu aranjamentul special pentru masa de Crăciun făcut de tine. Vei dobândi cunoştinţele necesare pentru a deveni un creator de frumos, atât pentru propria bucurie, cât şi pentru a oferi cadouri spectaculoase pregătite de mâinile şi imaginaţia ta celor dragi.

Atelierul durează două ore şi jumătate.

foto: aranjament de Cristina Borş, florist

Înscrie-te la acest atelier »