Dania Şelaru
 

Dania Şelaru are 20 de ani de experienţă în vânzări şi management, în unele dintre cele mai dinamice pieţe din România, IT şi telecomunicaţii. În rolurile manageriale pe care le-a deţinut, a condus echipe diverse, de la echipe mici de câţiva reprezentanţi de vânzări, pâna la echipe multi-disciplinare de peste 200 de angajaţi.

Dania a detinut pozitii de conducere in IBM România, Telekom şi TotalSoft, firme în care a condus echipe mixte de vânzări şi livrare de servicii, colaborând cu multe dintre cele mai importante companii din România. În 2009, Dania a finalizat MBA la Open University.

Modul de lucru cu oamenii a fost învăţat pas cu pas în companii importante, lideri de piaţă, cu procese de business mature şi care au trecut testul timpului. Modul în care Dania lucrează cu angajaţii este unul care urmăreşte performanţa, care ajută fiecare coleg să-şi exploateze potenţialul la maxim, având în acelaşi timp grijă să menţină un climat plăcut şi destins.

Cariera Daniei s-a construit într-un mod firesc, a fost ea însăşi vânzător de soluţii IT, apoi a avansat în rol de manager, urmând rolul de director. De asemenea, a fost responsabilă de realizarea indicatorilor specifici vânzărilor, însă a fost responsabilă şi de activitate de business end to end, de la generarea de leaduri şi până la colectarea debitelor. Experienţa bogată a Daniei îi dă posibilitatea de a oferi sfaturi şi exemple concrete, care sunt potrivite oricărei etape a carierei în care se află interlocutorii.

Stilul Daniei este unul direct, prietenos şi deschis, va încuraja dialogul în timpul cursurilor pe care le susţine şi va încerca să ancoreze în realitate toate conceptele abordate, astfel încât acestea să fie cât mai mult de ajutor cursanţilor în activitatea lor de zi cu zi.

 


Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!