Dana Lupşa

Experienţa mea domeniul managementului, soft skills şi comunicării pleacă de la pasiunea mea, educaţia, care se manifestă în mai multe forme.

Pe de o parte se manifestă prin educaţia mea formală şi continuă – am finalizat un doctorat în domeniul management şi două masterate, unul în domeniul management şi altul în domeniul comunicării – gestiunea campaniilor de imagine.

Se manifestă şi ca valoare ce îmi ghidează activitatea – predau cursuri în domeniul comportament organizational, antreprenoriat, strategii de afaceri şi comunicare din anul 2003 la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov.

Şi nu în ultimul rând, se manifestă prin însăşi activitatea asociaţiei pe care o conduc, Asociaţia Happy Moms – care are ca misiune dezvoltarea în domeniul antreprenorial a femeilor, copiilor şi tinerilor.

Ca semn al recunoaşterii mele ca profesionist şi leader, campaniile de comunicare/brand awarness pe care le-am derulat pentru Asociaţia Happy Moms au fost nominalizate la premiile industriei comunicării, PR Award în anul 2017, iar în anul 2017 am fost nominalizată la premiile revistei Avantaje. Tot ca semn al recunoaşterii, am primit premiul Global Woman Award, pentru România, în anul 2019 la secţiunea Leader inspirational, prin vot direct.

Abilităţile de antreprenor le-am dezvoltat odată cu activitatea de consultanţă în comunicare, relaţii publice şi branding, activitate transformată din freelancing în 2015 în companie (Brand alchemist), în 2019, care oferă servicii integrate – de la construcţie de brand la grafică şi webdesign, dar şi strategie de comunicare şi campanii de PR.

Comunicarea este o valoare esenţială, şi o trăiesc 100%, atât datorită faptului că predau cursuri de comunicare şi negociere, dar şi datorită faptului că sunt invitată frecvent de către mass-media locală şi naţională, în calitate de ambasador al asociaţiei pe care o conduc, să vorbesc despre proiectele noastre.

De-a lungul timpului, am format peste 4000 de studenţi şi antreprenori şi am contribuit, prin consultanţă în domeniul brandingului şi mentorat, la dezvoltarea a peste 20 de afaceri, aştept, cu drag, să lucrăm împreună!