Organizarea eficientă a locuinţei – Simplificare şi confort pentru casa ta

Cu o zi înainte de începerea cursului, toţi cei înscrişi (taxa achitată) vor primi  un link, cu ajutorul căruia să acceseze cursul online şi instrucţiunile de conectare la Zoom.

Ce înseamnă „acasă” pentru tine şi care este rolul acestui loc? Este doar un loc în care te adăposteşti, dormi şi te speli sau înseamnă mai mult decât atât? – Dominique Loreau

Cum este casa ta? Ai suficient spaţiu? Te bucuri de lumină? Casa ta te întâmpină cu bucurie ori de câte ori intri în ea?

Acum, că stai toată ziua în casă, cum te simţi?

Astăzi, mai mult decât oricând, simţim nevoia de a ne reconecta cu spaţiile noastre de locuit, în mod real, să le cunoaştem, să le definim şi să le facem cu adevărat adecvate pentru noi.

Filosofia orientală oferă soluţii excepţionale la problemele de locuit moderne şi vine cu o abordare complexă şi totuşi uluitor de simplă a conceptului de „casă”, atât din punct de vedere funcţional, cât şi estetic.

Scopul acestui curs este să îţi ofere soluţii practice de optimizare a spaţiului tău apelând la tehnici de planificare, debarasare şi organizare venite din Orientul Îndepărtat şi adaptate la realităţile europene.

Sunt Mădălina Preda, Professional Organizer specializat în organizarea spaţiilor de locuit şi a spaţiilor de lucru,  şi, de-a lungul celor 3 întâlniri, te voi provoca să te raportezi diferit la casa ta, la obiectele din ea şi la stilul tău de viaţă, şi îţi voi da toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ţi transforma casa în „acasă”.

Temele celor trei întâlniri sunt:

1. Diferenţe culturale în organizarea spaţiului de locuit şi tendinţe majore care pot fi aplicate în sistemul european. Introducere în principiile organizării eficiente a casei. Acumulări de obiecte şi geometria spaţiilor de depozitare.

2. Organizarea practică a încăperilor. Vom aborda, una câte una, următoarele spaţii esenţiale: holul de la intrare, bucătăria, sufrageria, dormitorul, camera copiilor şi biroul.

3. O viziunea practică asupra garderobei, procesul de selecţie şi debarasare, plus soluţii practice de depozitare a hainelor. Depozitarea obiectelor mici şi soluţii de optimizare a spaţiului.

Photo –  Pexels

Cumpără »