Curs online de machiaj pentru adolescente (20 şi 21 iulie)

Cursul este online, live, interactiv. Întâlnirile au loc zilnic: luni 20 şi marţi 21 iulie, de la 16.30-18.00.

Tips&tricks de machiaj, obiceiuri care îţi menţin tenul frumos, sfaturi care te ajută să alegi produse cosmetice cu adevărat de calitate – iată doar câteva dintre lucrurile pe care le afli la cursul Valentinei Bălaşa Ario. Valentina e fost model, în prezent lector de beauty&fashion la Fundaţia Calea Victoriei, Creator de imagine şi fotograf  pentru studioul foto propriu.

Fiecare dintre noi are calităţi şi trăsături specifice care pot fi valorificate prin machiajul potrivit. La cursul nostru de machiaj pentru adolescente, fiecare participantă va putea să înţeleagă regulile estetice şi trucurile de stil care să îi evidenţieze frumuseţea naturală, stilul individual şi să îi ofere mai multă încredere.

Cele două şedinţe vor fi concentrate pe tehnici de automachiaj, fiecare a câte trei ore. Vor fi prezentate regulile şi elementele specifice machiajului de zi şi de seară, accentul fiind pus pe caracteristicile şi interesele proprii fiecărei cursante.

Subiectele abordate sunt:

– Adaptarea machiajului în funcţie de tipul de ten şi vârstă. Trusa de machiaj ideală: conţinut – pensule şi accesorii, sterilizarea şi dezinfectarea, reguli de igienă;

– Forma feţei: corectarea formei cu ajutorul luminilor şi umbrelor. Forma sprâncenelor. Baza de machiaj: alegerea corectă a culorilor şi tehnici de aplicare;

– Machiajul ochilor şi al buzelor: tehnici de aplicare şi corectare;

– Trucuri pentru rezistenţa machiajului, greşeli de evitat;

Pentru că la curs vei face exerciţii, te rugăm să-ţi pregăteşti trusa de machiaj, care trebuie să conţină: creion de ochi, creion de buze, fond de ten, mascara, set de pensule, cremă.

Foto: https://www.pexels.com/photo/portrait-of-young-woman-247878/

Cumpără »