Curs de promovare prin video

După cinci ani de produs mai bine de o sută de filme de promovare pentru diverse companii, am început să observ o nevoie crescândă de promovare prin video pentru online şi, implicit, o nevoie de instruire tehnică şi artistică în măsură să asigure freelancer-ilor şi antreprenorilor uşurinţa de a-şi gestiona mai bine activităţile de promovare.

Am creat acest curs pentru toţi cei care doresc să se promoveze prin conţinut video într-un mod mai profesionist şi mai eficient, dar şi pentru cei care aspiră să devină ei înşişi producători de materiale de promovare video pentru firmele care au nevoie de acest instrument. Structurat în doar patru şedinţe, cursul îţi oferă concis şi repede noţiunile necesare înţelegerii şi stăpânirii procesului de promovare prin video.

Te scuteşti, astfel, de o învăţare de unul singur – mai comodă, poate, dar cu mult mai consumatoare de timp şi care te lipseşte, de asemenea, de beneficiile interacţiunii cu alţii, cu care împărtăşeşti acelaşi interes.

Temele întâlnirilor sunt:

1. Concept. Story. Conceperea unui conţinut video relevant prin intermediul scenaristicii şi al tehnicilor de vânzări. Studii de caz.

2. Imagine. Montaj. Sunet şi muzică. Parcurgerea principiilor de bază ale imaginii cinematografice: expunere, lumină, încadraturi, unghiuri, mişcări de cameră, tipuri de obiective, profunzime de câmp, reguli de compoziţie. Conceptul continuităţii spaţio-temporale. Studierea diverselor tipuri de montaj în viziunea lui Eisenstein: ritmic, metric, tonal, supratonal şi intelectual. Bune practici în sunet şi muzică. Studii de caz.

3. Etapele producţiei unui video. Dezvoltare. Pre-producţie. Producţie. Post-producţie. Distribuţie

4. Aplicaţie. Realizarea unui scurt video de promovare în care să aplici ce ai învăţat la curs.

Imagine  – CREDIT: Getty Images

Inscrie-te la acest atelier »