Curs de initiere in fotografie – Tehnica Portretului
 

Va propunem un curs intensiv care imbina notiuni teoretice de fotografie cu activitatea practica si raspunde atat intrebarilor de ordin tehnic cat si estetic.

Acest curs de fotografie este adresat incepatorilor si contine informatiile generale de baza, plus exercitii practice pentru fotografia de portret.

Echipamentul este asigurat, nu este necesara detinerea unui aparat foto, cei care au aparat, daca doresc, pot sa il aduca.

Temele cursului de fotografie vor fi:

Sedinta 1

Notiuni generale si aspecte tehnice: tipuri de aparate, obiectivele si distanta focala, timpul de expunere si diafragma, campul de profunzime.

Sedinta 2

Lumina si tipuri de surse de iluminat. Calitatea si expresivitatea luminii. Notiuni de expresivitate vizuala. Compozitia in plan si in adancime. Compozitia linear-geometrica, tonala si cromatica.

Sedinta 3

Fotografia de portret – exercitii practice. Setari de expunere, compozitie, incadratura, directii de iluminare in fotografia de portret

Cele trei intalniri se desfasoara in zile consecutive: luni 16, marti 17, miercuri 18 iunie, intre orele 18.30 si 21.00. Fiecare intalnire dureaza 2h 30’.

Imagine – actorii Clark Gable si Joan Crawford preluata de aici:

http://thehairpin.com/2011/06/scandals-of-classic-hollywood-clark-gable-the-scandal-that-wasnt


Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!