How to be a young Lady: Exerciţii de feminitate (14-17 ani) (26-28 august)

Întâlnirile au loc zilnic: luni 26, marţi 27, miercuri 28 august, de la 16.30-18.00.

Valentina Bălaşa-Ario, creator de imagine şi fotograf, propune adolescentelor un atelier practic în cadrul căruia vor fi explorate metode eficiente pentru îmbunătăţirea imaginii personale. Se va analiza şi experimenta atitudinea, mersul, stilul şi elementele de imagine care aduc încrederea, graţia şi eleganţa în prim plan.

În fiecare persoană există un capital de frumuseţe nevalorificat, care poate ieşi la suprafaţă odată cu conştientizarea acestei calităţi. Frumuseţea, feminitatea şi graţia există în fiecare domişoară, indiferent de vârstă. Când toate acestea sunt puse în valoare, pot oferi încredere în sine, bucurie de a fi şi charismă.

Cursul pentru adolescente „Cum să fii o Lady” este un ghid care te ajută să conştientizezi paşii care pot fi parcurşi pentru a-ţi pune în valoare potenţialul de frumuseţe, fără excese sau artificii. Coafura, stilul vestimentar, culorile care ţi se potrivesc şi armonizarea lor cu machiajul sunt elementele pe care le vei analiza împreună cu lectorul, pentru a afla ce anume ţi se potriveşte mai bine.

La cursul de estetică feminină vom vorbi despre:

• Impactul imaginii în relaţiile sociale şi importanţa primei impresii
  • Locul unde ne poziţionăm în percepţia noastră şi a celor din jur
  • Frumuseţea cu şi fără efort
  • Îmbunătăţirile pe care le putem aduce imaginii în ansamblu

foto: pexels.com

Inscrie-te la acest atelier »