Cum să faci curat în mintea ta: atelier de rescriere creativă a propriilor percepţii
 

Va invitam un nou atelier de dezvoltare personala cu Eduard Bucescu, organizat in cinci sedinte interactive si aplicate. Atelierul isi propune sa ne ajute sa scapam de gindurile limitative si nefolositoare si sa ne concentram pe miracolele din jurul nostru pentru a avea bucurie, inspiratie si abundenta  in viata noastra.

Programul de curăţenie in 5 sedinte va avea urmatoarele etape:)

1) Deschidem debaralele minţii şi scoatem de acolo toate bagajele inutile, convingerile vechi şi limitative pe care le-am îndesat de-a lungul timpului şi le dăm la reciclat.

2) Facem o fereastră în fiecare zid din cămările minţii noastre şi lăsăm razele înţelegerii profunde să ne lumineze pe parcursul întregii zile. In pervaz punem ghivece cu gânduri frumoase de care avem grijă să crească, pentru că gândurile frumoase clădesc un suflet frumos şi un trup sănătos.

3) Mergem şi la bucătărie. Inlocuim filtrul de cafea cu un filtru al conştientizării prin care trecem toată hrana noastră zilnică: gânduri, intenţii şi alegeri. Scoatem din frigider toate pachetele cu convingeri semipreparate pe care le-am cumpărat şi pe care le consumăm fără să ne mai gândim dacă sunt bune sau nu. Ne facem timp să gătim acasă propriile convingeri, aşa cum ne plac nouă. Sunt mai sănătoase şi priesc mai bine minţii noastre.

4) Nu mai dăm drumul la televizor. Decât să urmărim talk-show-uri mai bine urmărim dialogul nostru interior. Este cu mult mai interesant.

5) Văruim pereţii casei în culori vii şi tonice care alungă plictiseala şi stările proaste de spirit şi ne binedispun.

6) Stergem de praf miracolele pe care le vedeam zi de zi pe rafturi dar pe care nu le mai luam în seamă. Le reaşezăm în aşa fel încât să cadă lumina pe ele şi să strălucească.

7) Instalăm un sistem de securitate care să dea alarma dacă vreun intrus vrea să dea buzna şi să răvăşească armonia din casa minţii noastre. Si poate ar fi bine să nu mai deschidem la toţi necunoscuţii care vor să ne vândă cu de-a sila critici şi păreri de proastă calitate aduse de pe te miri unde.

8) Umplem cămările cu belşug, inspiraţie, aşteptări frumoase şi scopuri pe măsură care să ne ajungă pentru multă vreme.

9) Putem să ne şi extindem casa dacă vrem. Echipa de lucrători de la simţul posibilului ne poate ajuta să adăugăm oricâte camere dorim. Totul e să ştim ce vrem şi cum vrem să arate.

10) Neapărat la sfârşit dăm petrecere de casă nouă şi chemăm prieteni aleşi pe sprânceană, care au şi ei case la fel de frumoase şi vor aprecia aşadar modificările făcute de noi. Vom face schimb de idei şi impresii şi ne vom simţi bine împreună.

Bibliografie:

  • Dr Wayne W. Dyer: Puterea intentiei
  • Phillip C. McGraw: Strategii de viata
  • David P. Schloss: Scapa din capcana negativismului
  • Joe Vitale: Manual pentru viata

………..

Imagine – Tablou de Monet.


Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informatii despre cele mai noi ateliere si evenimente!