Cum îţi poţi căuta mai eficient un loc de muncă folosind Jobsora

Cunoscută la nivel mondial, Jobsora este o platformă de angajare online utilă atât pentru cei care sunt în căutarea unei slujbe, cât şi pentru recruterii care vor să găsească angajaţii perfecţi.

Jobsora este un agregator de locuri de muncă activ în peste 70 de ţări. Secretul succesului platformei Jobsora este dorinţa de a face conectarea dintre angajator şi candidaţi cât mai simplă posibil.

Cum îmbunătăţeşte Jobsora procesul de căutare al unui loc de muncă?

Folosind noua tehnologie, a devenit astăzi mult mai simplu să găseşti un job sau să lansezi un anunţ de angajare. Unelte şi practicile implementate de Jobsora evită duplicarea anunţurilor: nu este nevoie să postezi aceeaşi ofertă de muncă pe mai multe site-uri similare.

Ideea este că Jobsora verifica oferte de locuri de muncă găsite online şi atunci când aceeaşi oferă apare de mai multe ori, este păstrat doar unul dintre anunţuri pe Jobsora. Asta cu scopul de a te ajuta să economiseşti timp şi bani şi de a simplifica procesul de căutare a unui job.

Cum să cauţi sau să încarci o oferă de job pe Jobsora?

În cadrul formularului de înscriere pe Jobsora, un angajator trebuie să furnizeze următoarele informaţii: Nume, Email, Parolă, Număr de telefon, Numele companiei.

Pentru a grăbi procesul de găsire a celor mai buni candidaţi, Jobsora oferă şi opţiunea „oferte de muncă plătite”.

Jobsora are una dintre cele mai mari baze de date de candidaţi din lume. Ceea ce este foarte convenabil, este faptul că milioane de oameni pot aplica pentru oferte de locul de muncă de acasă, de la birou sau de oriunde altundeva, în câteva clicuri.

Înainte de a aplica la o anumită companie, asigură-te că ţi-ai creat CV-ul. Poţi fie să completezi formularul, fie să încarci un document gata făcut.

Avantajele utilizării Jobsora pentru angajatori şi candidaţi

Jobsora permite atingerea unui public larg prin automatizarea procesului de afişare a locurilor de muncă. Durează maxim 7 minute pentru a posta un anunţ. Pentru a veni în ajutorul recruterilor, postarea de locuri de muncă este complet gratuită.Asta ajută la creşterea publicului ţintă şi la alegerea cât mai uşoară a candidatului potrivit.

Un alt avantaj este că angajatorul nu are nevoie să navigheze pe web în căutarea celor mai importante site-uri cu anunţuri de locuri de muncă, să afle cum funcţionează fiecare, şi apoi să se înregistreze de mai multe ori pentru a posta acelaşi job.

Jobsora permite găsirea candidaţilor din aproape orice locaţie din lume şi oferă posibilitatea de a găsi angajaţi fie gratuit, fie la un cost minim.

Platforma garantează un proces operaţional fără probleme, oferind asistenţă 24/7 pentru clienţi şi marketing şi multe altele beneficii.

Cât despre avantajele postării premium, aceasta permite postarea de anunţuri cu locuri de muncă plătite la un preţ accesibil. Un angajator este taxat nu pentru un anumit număr de oferte de locuri de muncă, ci doar pentru clicuri direcţionate. Înseamnă că dacă potenţialul candidat a văzut o ofertă, angajatorul trebuie să plătească pentru această accesare.

Fie că utilizaţi un cont standard, sau unul premium, puteţi schimba suma, suspenda şi închide ofertei de muncă în orice moment. Reţineţi că, dacă anunţul este plătit, acesta este marcat cu insigna „Premium” şi plasat în partea de sus a listei cu rezultate ale căutării pentru a fi vizibil pentru numărul maxim de candidaţi.

Jobsora utilizează o abordare integrată care combină tehnologia inovatoare şi instrumentele avansate într-o soluţie puternică. Platforma permite o căutare uşoară a candidaţilor şi a ofertelor de locuri de muncă, procesul fiind eficientizat pentru a ajuta utilizatorii să economisească timp şi bani.

foto: Martine Savard, Pexels