Cristina Radu
 

Bună! Eu sunt Cristina. Şi sunt o mare iubitoare a vieţii, zâmbăreaţă, cititoare împătimită, călător mereu pe drumuri, iubitoare de pisici şi de gusturi experimentaliste, fană de cocktailuri şi de adrenalină.

Tot în viaţa de zi cu zi,  sunt un profesionist în marketing şi comunicare, cu o pasiune nestăvilită pentru brand-building. În cei peste 15 ani de experienţă am descoperit că ceea ce mă alimentează este o provocare sănătoasă, curiozitatea de a găsi căile nebătătorite care transform “NU”-ul în “DA!”, precum şi lumea în continuă mişcare şi transformare care face ca lucrurile interesante să se întâmple, fără excepţie, în afara zonei de confort.

Experienţa profesională m-a purtat prin diferite domenii şi industrii. Am început în 2002 ca traducător şi interpret de conferinţă, am lucrat pentru Comisia Europeană, am fost translator oficial la summit-ul NATO de la Bucureşti, am continuat în 2006 ca specialist în comunicare în Ambasada Qatarului pentru ca apoi să intru în domeniul project managementului în 2007 şi, din poziţia de traducător în spatele cortinei să trec la aceea de trainer pe scenă. Am continuat să fiu trainer în managementul performanţei în cadrul companiei Cadbury PLC iar din 2009 sondez fără de plictis infinita lume a marketingului şi a comunicării.

În 2009 am preluat categoriile de Bomboane & Ciocolată în cadrul aceleiaşi companii şi am  lucrat un an în Istanbul iar în 2011 am trecut în industria berii în cadrul companiei Heineken, unde m-am ocupat timp de 4 ani de cel mai mare brand de volum al companiei.

În 2015 am preluat funcţia de Marketing Manager în cadrul PepsiCo România iar timp de un an am gestionat activitatea de marketing pe brandul Pepsi pe Europa de Est.

În prezent, sunt Director de Marketing şi de Trade Marketing în industria băuturilor alcoolice şi vă pot povesti multe despre şampanii, coniace, ginuri, vodka şi multe altele. În paralel, derulez proiecte de consultanţă şi de training în marketing şi comunicare şi în diverse alte zone legate de dezvoltarea personală.

Trainingul este a doua mea natură. L-am practicat aproape dintotdeauna şi nu mă voi despărţi nicicând de satisfacţia de a da mai departe din efervescenţa experienţei de până acum.

Aşa că aştept cu nerăbdare să ne cunoaştem!


Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe email informaţii despre cele mai noi ateliere şi evenimente!